Përzier në mëngjes, arsyet në burrat dhe gratë
Mirëdita. Shqetësimi im vjellje në mëngjes. Cili është shkaku, për shkak të asaj që mund të jetë? Për këtë arsye nuk është e mundur që të ketë mëngjes ose lahen dhëmbët tuaj. Brenda një viti plot mëngjes vidyazykalasya.
Ndër shkaqet e sëmundjes në mëngjes ka disa. Napervo parë në gratë mund të jetë një shenjë e shtatzënisë. Ajo gjithashtu mund të jetë një shenjë e krimba. Kjo mund të jetë një shenjë e problemeve me traktin gastrointestinal, domethënë tregojnë sëmundje të tilla si hastroduэnyt, ulçerë stomakut, gastrit kronik. Ose ju mund të bisedoni në lidhje me zhvillimin e dystonia vegjetative-vaskulare, diagnoza mund të krijojë ECHO zemër.


Mirëdita. Unë kam një pyetje. Sa kohë mund të manifestuar vjellje në mëngjes? Unë jam 14 javë shtatzënë, nauze dhe të vjella nuk u ndal. Në LCD më tha se kjo mund të ndodhë brenda 15 javëve të shtatzënisë. A është kjo e vërtetë? Megjithatë, unë u shqetësoni për dhimbje të shkurtër dhemb barku.
Përzier dhe të vjella ndonjëherë të shqetësojë edhe për lindjen, por kjo është relativisht e rrallë. Dhimbje e shkurtër bezdisur nuk tregojnë abortin kërcënuar dhe mund të shfaqet për shkak të rritjes së mitrës. Bisedoni me mjekun tuaj, i cili ju sposterihayetesya, pas ekzaminimit ajo mund të identifikojë shkakun e simptomeve të përhershme.

Në mëngjesin e ditës ka marramendje të rënda, të përzier dhe alkoolit tërheqja shteti. Çfarë mund të jetë? Cili mjek duhet të vijnë në anketë?
Në rastin e sindromës së tërheqjes alkoolit, një psikiatër mjekut apo psikoterapist. Nëse shteti juaj nuk është rezultat i pijshëm, atëherë kontaktoni terapist.
Doktor, unë u shqetësoni për një ndjenjë të çuditshme - të sëmurë më parë gjatë ditës, nuk ndjeni ndonjë siklet. Çfarë mund të jetë? Në mjeku shkoi. Për shkak të asaj që mund të duket. Kjo është për shkak të problemeve me stomak apo mëlçisë? Çka e shkakton sëmundje në mëngjes në meshkuj

Megjithatë unë ju këshilloj të shkoni në klinikë. Nauze mund të tregojnë një sëmundje të traktit të tretjes dhe mosfunksionim të organeve të tjera.