Shkelja e microflora zorrëve të njerëzve


Dysbiosis - një përçarje e microflora normale të zorrëve. Rreth pah kohët e fundit, por ka gjithmonë sëmundja. Megjithatë, për të thirrur atë një sëmundje jo mjaft të përshtatshme, si dysbiosis është themeli apo baza e shëndetit të trupit. Shkelja e microflora zorrëve të njerëzve të çon kryesisht për imunitetin dhe për këtë arsye shumë sëmundjeve të organeve të brendshme të ulët.
Para se astma trajtojnë, sëmundje gastrointestinale, diabeti, ekzema, çrregullime mendore duhet së pari të i kushtoj vëmendje të shtetit dhe të punës traktin. Sepse ka një yyazytsirnist madh që shkaktojnë këto dhe sëmundjeve të tjera për të kërkuar atje. Dysbacteriosis edhe nxit kancerin. Shkeljet nga ana e zorrë të studimeve vërejtur çdo i treti person në planet.


Sëmundja është më e mirë për të parandaluar se sa për të kuruar atë. Restore microflora nuk është mjaft e lehtë, por shumë e vërtetë. Trajtojnë sëmundje nuk është shëruar kryesisht rritje e jashtëzakonshme nuk është i mençur, ky trajtim nuk do të sjellë rezultate pozitive.

Çfarë është microflora? Gut një grup të mikroorganizmave të dobishme që banojnë zorrë. Mikroorganizmat nuk janë rreth trupit të njeriut. Për shembull, organet e brendshme dhe gjakun e një personi të shëndetshëm steril. Gjithashtu, nuk i keni ato në mitër dhe fshikëz. Megjithatë, bakteret janë të dobishme në këto organe dhe sisteme, të cilat shpesh kanë kontakt me mjedisin. Për shembull, lëkurë, traktin gastrointestinal, të frymëmarrjes dhe vaginë. Prandaj, trupi i njeriut, ekzistojnë sisteme të ndryshme biologjike, të cilat janë të banuara nga shumë mikroorganizmave të dobishme.

Microflora zorrëve të njeriut - shumë e ndjeshme mekanizmi, e rëndësishme dhe shumë komplekse. Në dy pika shumicën e mikroorganizmave. Numri dhe cilësia e baktereve të dobishme nuk janë të qarta në pjesë të ndryshme të zorrëve. Në pjesët fuqishmi, domethënë zorrë e vogël relativisht pak mikrobet si acid klorhidrik ndikuar shumica e tyre vdes. Shumica e mikroorganizmave në divizionet më të ulëta. Microflora normale përbëhet kryesisht nga lactobacilli dhe bifidobacteria.

Bifidobacteria luajnë një rol shumë të rëndësishëm në zorrë. Pothuajse të gjithë bifidobacteria të përfshira në dy pika. Prandaj, muajt e parë të jetës janë shumë të rëndësishme në këtë kohë dhe të kolonizuar nga bifidobacteria në zorrë, dhe pastaj të paraqesë atë. Këto baktere janë më të dobishme për trupin, kryer punë të rëndësishme. Bifidobacteria forcimin e sistemit imunitar, të mbrojtur kundër patogjeneve, përmirësimin e tretjes, të nxitur thithjen e vitaminave dhe mineraleve si ata sintetizojnë aminoacidet dhe proteinat janë të ushqyesve shumë thelbësore trupit.

Lactobacilli edhe si në rastin e bifidobacteria në zorrë të kolonizuara në muajt e parë të jetës dhe të shoqërojë atë gjatë gjithë jetës së tij. Këto baktere të luajë një rol në mbrojtjen, ata pengojnë kalbje dhe patogjene. Gjithashtu lactobacilli në zorrë për të formuar antibiotikët natyrore në brendësi, e cila nga ana e forcon funksionet mbrojtëse të trupit, dhe për këtë arsye kishte imunitet. Pas studimeve të ndryshme, shkencëtarët këshillojnë sa më shpesh të jetë e mundur që të përdorin produktet e qumështit.

Nëse një person është shpesh i zemëruar, stresi, tendosje, ajo ndikon në microflora zorrëve, microflora dobishme vdes. Por patogjene në kundërshtim me sukses të riprodhuar dhe të lulëzojnë. Pra, gjendja emocionale dhe mendore të një personi të ndikojë fuqishëm në përbërjen e microflora. Ajo do të banohet vetëm mikroorganizmave të dobishme varen direkt nga çdo individ. Nga ana tjetër, bakteret më të dobishme në zorrët, pak nervozizëm, agresivitet dhe obrazlyvosti.


Çfarë bën microflora? Në mënyrë të qartë, microflora punon në njeri, dhe për këtë arsye njeriu punon në microflora. Prandaj, njerëzit duhet të sigurojnë të gjithë punëtorët uyazyka për jetën-bakteret. Është e vështirë për të përmendur se çfarë funksionet janë thelbësore, çdo gjë që ata kryejnë në trup është e rëndësishme, ajo është e përfshirë në metabolike dhe sistemet e tretjes dhe absorbimin e vitaminave, aminoacidet dhe minerale, dhe të mbrojtur trupin ndaj baktereve patogjene.
Mbrojtja kryhet kryesisht nga dy lloje të baktereve është lactobacilli dhe bifidobacteria. Gjithashtu, funksioni mbrojtës i habitatit vetë si laktik, acetik dhe acidet e tjera të ndërhyjnë me riprodhimin e microflora zorrëve patogjene dhe putrefactive. Shkelja e imunitetit është kryesisht një shkelje e microflora zorrëve.


Në sistemin imunitar ndikon në cilësinë e ushqimit dhe të përthithjes në trup. Pasi ushqimi mori në traktin gastrointestinal është tretet dhe absorbohet qelizat e veta përbërëse të trupit duke përfshirë edhe qelizat e sistemit imunitar. Nëse ushqimi është cilësia e dobët ose nuk është duke punuar qelizat e traktit ndihmon tretjen e ushqimit dhe sistemi pastaj dëmtuar rëndë imun.

Sistemi imunitar është shumë i ndërlikuar. Çdo minutë atje ndodhin procese të ndryshme dhe reagime. Roli i rëndësishëm i trupit të luajë një funksion mbrojtës të leukociteve. Në mënyrë që të punojnë mirë dhe kanë bërë punën e tyre për mbrojtjen e trupit kundër agresionit të huaj ata duhet të marrin ushqim me cilësi të lartë. Përndryshe, ata nuk mund të mbrojë si duhet.

Nëse microflora është prishur, edhe në leukociteve mirë dietë dhe qelizat e tjera nuk mund të merrni ushqyesve të nevojshme. Prandaj është e nevojshme për të vëzhguar dy rregulla është e dobishme për të ngrënë ushqime, fruta, perime, drithërat, dhe në të njëjtën kohë të ruajtur florën mira zorrëve, e bën atë të mos vrarë. Shkatërrojë gjysmë microflora mund dhe ushqime të tjera në të cilat shumë aditivëve kimike, droga dhe humor negative.