Sëmundje Marhelona - shkaqet dhe trajtimi


Sëmundje Marhelona deri kohët e fundit nuk u pranua dhe studiuar nga shkenca zyrtare, dhe pacientët që ankoheshin për zvarritje të vazhdueshme nën lëkurën e krijesave të panjohur, mjekët mos hezitoni të dërguar çmendur, siç ishin të sigurt se pacientët çrregullim serioz mendor.
Në fakt doli se Marhelona agjent infektive - një shkencë moderne deri kërpudhat kohët e fundit panjohur që ruan vitalitetin e saj edhe në temperaturë jashtëzakonisht të ulët të azotit të lëngshëm (-196 ° C), e cila në rastin e habitateve të favorshëm për atë (trupin e njeriut, duke shkaktuar këtë sëmundje të tmerrshme . Sipas statistikave, në botë ka rreth njëzet mijë njerëz të infektuar nga sëmundja. Ka supozime se kërpudhat-e keqe formuar në procesin e mutacioni që ka ndodhur si rezultat i ndonjë ndryshimi të mjedisit.


Disa dijetarë paraqitur supozimet në lidhje me marrëdhëniet e sëmundjes së Marhelona e ushqimeve të modifikuara gjenetikisht (OMGJ) dhe rreth plasmids akuzuar përmbajnë bimë transgene dhe kafshët. Këto plasmids puhlynorodni ngjajnë bakteret tokës të përdorura në futjen Biotech OMGJ e gjeneve të huaja
Marhelona Sëmundjeve - Simptomat
Sëmundja fillon me Marhelona kruarje të padurueshme dhe një ndjenjë se diçka nën lëviz lëkurës. Shkalla e vuajtjeve të pacientit nga sëmundja Marhelona person i shëndoshë është shumë e vështirë të imagjinohet - një parazit depërton në të gjitha indet e buta të trupit të njeriut: të nervor, lidhës, muskujve dhe ndikon në tru. Definitely simptomat e tyre dhe personi vuajtja nuk është në gjendje për të përshkruar se në mënyrë të konsiderueshme komplikon diagnozë të saktë. Shumica e njerëzve të zhvillojnë depresion kronik.

Si depërtimin e parazitit në pjesë të ndryshme të trupit, ndryshon simptomat, duke ndërlikuar më tej zbulimin e sëmundjes, sepse mjeku të trajnuar për të vënë një diagnozë në një numër të caktuar të çdo simptome të sëmundjes. Nëse është fjala për të pacientit simptomat me praninë e disa dhjetra sëmundjeve mjeku, pothuajse pa hezitim, diagnoza e sëmundjes mendore, shkrim off gamën e plotë të simptomave në reagimin mbrojtës të trupit për shkak të një avari nervor. Me një ndjenjë të arritje e mbyll historinë mjekësore terapist, dërgimin e pacientit për një psikiatër.

Personi me sëmundje të Marhelona ankohet drejtpërdrejt në zvarritje e tij të lëkurës dhe pastaj zvarritje mbrapa ose të shkojnë jashtë dhe të fluturojnë disa krijesa të çuditshme. Gjendja mendore dhe morale e pacientit nuk mund ta përshkruaj me fjalë, njeriu është në prag të çmenduri e vërtetë. Shumë njerëz vuajnë sëmundje Marhelona vetëvrasje.
Thekshëm nën lëkurën e njeriut, kërpudhat, e keqe fillon të shumohen shpejt, duke formuar në bazë të rritjes së produktit përfundimtar të lëkurës në formën e "live" indeve si fije që prerë lëkurën e pasur me spines të mprehta. Ndonjëherë produkt fund të mutacioneve dhe rritjes po ndryshon me shpejtësi insektet e saj formë (fluturonin nga të ngadaltë). Manifestime të tjera të sëmundjes Marhelona sugjerojnë se nuk është një substancë pervoyshodnaya parazit që shkakton sëmundjen apo parazit është ngulitur brenda një mutacion të ndryshme të programit.

Sëmundja Marhelona (si "insekteve" dhe fibra), praktikisht nuk ka reaguar për ndonjë kimike të sigurta për koncentrim shëndetin e njeriut, sepse çdo efekt terapeutik është i paefektshëm dhe vetëm ngadalë dobëson dhe helmet e trupit, në të cilën parazit lirisht vazhdon të zhvillohet.
Megjithatë, pavarësisht nga rezistenca e mirë të barnave, parazit është shumë e përgjegjshme për fushë magnetike që fillimisht bllokimin rritjen e saj, dhe pastaj shkatërron. Duke marrë parasysh këtë fakt, ne mund të supozojmë me besim të madh se procesi i sintezës së energjisë së një qelizë të gjallë në natyrën e këtij paraziti mungon. Në kryerjen e analizave mikroskopike gjetur se paraziti për lëshon tij komunikimi i dobët dritë (bio-elektrike natyrës). Nëse lëkura nuk heq fibër parazitare, ata së shpejti do të përpiqen për të marrë nën lëkurën tuaj

Pse nuk Marhelona sëmundje që shkaktojnë inflamacion?
Unë dua që të marrin në konsideratë një tjetër fakt interesant se në aspektin e fiziologjisë klasike bashkëkohore mjekësore sfidon shpjegim. Prania dhe zhvillimi në trup të huaj trupit nuk është mbrojtëse e inflamacionit akut. Inflamacion shumë të arsyeshme dhe kjo çon në reflektimet serioze.
Në sistemin imunitar të trupit të njeriut, nuk është një lloj i pranisë motor njohjes së substancave organike të huaj ", një -. Një i huaj" Kjo është për shkak të pranisë së këtij mekanizmi, pa përjashtim, njerëz të cilët kanë pasur transplantet e organeve, kanë një numër të madh të jetës marrin imunoshtypes forta. Nëse emërtim përgjigje e përshtatshme e trupit, një substancë proteina të huaj caktohet menjëherë "të huaj" dhe rreth inflamacion zhvillon, që synon bllokimin, degradimit dhe tërheqjes pasuese nga trupi (ind) e trupit të huaj.


Pra, në këtë rast mund të ketë dy skenarë - blloqe parazit mbrojtjet imun Marhelona ose të perceptuar atë si "e tij." Pak parazit të bllokojnë sistemin imunitar të gjithë trupit të është shumë e vështirë, por pretendon të jetë "e tyre" krejt e mundur, për vetë sintezën e proteinave uyazyka duke përdorur proteina organizëm presë, pa ndryshuar strukturën e proteinave të huazuara.
Disa pacientë thonë se vetëm para se sëmundja është vërejtur çuditshme substanca të lëvizë të vogla rreth shtëpisë tuaj, ose brenda saj. Edhe mjekët me përvojë pacientët sëmundje Marhelona nuk arriti të identifikojë parazitet.

Sëmundja zgjat për shumë vite (dhjetë vjet ose më shumë). Gjatë gjithë këtyre viteve të gjata të dhimbshme, njerëzit u përpoq pa sukses të shërohen, duke marrë sëmundje parazitare Marhelona nga lezione të lëkurës. Pas një pastrim të gjatë të trupit të jashtëm dhe të brendshëm, ju mund plotësisht të shpëtoj nga simptomat e sëmundjes. Unë dua të sqaroj - pa simptoma, kjo nuk do të shërohet plotësisht, si rezultatet e studimeve të detajuara të gjakut të shumë njerëzve, pothuajse të gjithë prej nesh janë bartës të fibra parazitare

Marhelona Sëmundjeve - Trajtimi
Trajtimi i sëmundjes Marhelona sot është thjesht simptomatike. Bartës të sëmundjes, që vuajnë patolerueshme njerëz. Djegie dhe kruarje nganjëherë në mënyrë të padurueshme se ata janë me çdo mjet duke u përpjekur për të shpëtoj prej tyre (pustules thaj hekur të nxehtë, etj).
Disa pacientë pas trajtimit me përdorimin e detoxification, agjentët e anti-inflamator dhe antifungal pushojë të ndjehen të gjitha këto simptoma të tmerrshme dhe të shkarkohet në shtëpi dhe jo të shëndetshme. Megjithatë, për fat të keq, kjo është e sigurt të them se sëmundja nuk do të kthehet përsëri e pamundur.

Për shkak të faktit se ndërsa raste Marhelona të sëmundjes janë të rralla, është e vështirë të thuhet se çfarë është shkaku i infeksionit. Përkundër kësaj, ne mund të pohojnë me besim të madh se një nga rolet kryesore të luajtur nga mbrojtjet ulur imunitar. Prandaj, parandalimi i sëmundjes, mjekët rekomandojnë Marhelona të shmangur stresin, pjesa tjetër kohë, hani një balancuar, të respektojë rregullat e higjienës, ngurtësojnë trupin dhe të çojë një jetë të shëndetshme
Më shumë artikuj mbi këtë temë:
1. Marilyn Monroe Sindromi

2. hangover
3. atrofi