Display #
Title Author Hits
Angiografia cerebrale admin 227
Angioma venoz të trajtimeve të trurit admin 356
Arsyet për përkeqësimin e presionit të gjakut admin 139
Arsyet për stagnimin e clots gjakut në gjak admin 191
Arsyet ulur presionin në një moshë të re admin 140
Arterie koronare të anashkalojë shartim admin 158
Atherosclerosis e gjymtyrë të ulët admin 156
Çaj Hibiscus ul apo rrit presionin admin 213
Cardiosclerosis aterosklerotike admin 187
Çrregullime të shkurtër të qarkullimit të gjakut në tru admin 227
Distonia drejtat e Sëmundjeve admin 161
Distonia sëmundje në trupin admin 179
Distonia sëmundjeve të njeriut vaskulare admin 148
Dystonia vegjetative-vaskulare, shkaqet dhe diagnoza e dystonia vegjetative-vaskulare admin 182
E cila çon në formimin e clots gjakut dhe emboli admin 173
Enët e trurit MRI admin 251
Folk trajtim rrezatimi admin 171
Formimi i arteriosklerozës tek njerëzit admin 171
Gjakderdhje arterial admin 270
Gjakderdhje kapilar admin 184
Gjakderdhje venoz admin 293
Goditje admin 194
Hekur mangësi anemi, shkaqet, trajtim admin 196
Hibiscus çaj ul rrit presionin apo presion Hibiscus çaj admin 178
Hipoplazise e arteries majtë vertebral admin 148
Historia mjekësore hipertensionit arterial admin 197
Hypoglycemia - Shkaqet admin 164
Infarkt miokardi në të moshuarit admin 132
Ju mund të fluturojnë pas pash admin 157
Komplikimet e mundshme të transfuzionit të gjakut admin 1301
Kushtet e termave spote dhe efekteve të tjera admin 177
Limfocitoza - Shkaqet admin 389
Metodat e shërimit pas pash admin 177
Metodat për të vendosur qarkullimin në trup admin 198
Nazale gjakderdhje - Shkaqet admin 140
Ngushtimi i enëve të gjakut në tru admin 563
Nivelet e ulëta të trombocitet në gjak admin 4361
Pastrimi enët e trurit admin 245
Pastrimi i plazma në helmimeve admin 222
Presion systolic gjakut admin 180
Presionin e lartë të gjakut admin 352
Presionit të ulët, çfarë duhet të bëjmë admin 133
Problemet me presionin e gjakut tek njerëzit admin 126
Procedura e gjakut nga një venë në mollaqe admin 165
Produktet për të sistemit qarkullues admin 152
Receta tradicionale tensioni i gjakut admin 164
Rol të shpretkës në trupin e njeriut admin 1549
Rritet Konjak ose redukton presionin mbi ndikimin e presionit konjakut admin 207
Sëmundje e obliterans endarteritis në trup admin 137
Sëmundje vaskulare vasculitis admin 179
Sëmundjet e enëve të vogla të gjakut admin 172
Shkaqet e goditja në jetën admin 144
Shkaqet e hemoglobinës ulët admin 1567
Shkaqet e pengimit akut arterial admin 148
Shkaqet e sëmundjes hipotension admin 161
Sindroma akute koronare admin 175
Sindromi akut koronare - Mjekimi, Shkaqet admin 642
Sindromi arterie vertebrale admin 156
Sindromi klinik i dystonia vegjetative admin 248
Spider veins dhe rosacea në fytyrë admin 157
Stenting arterie koronare admin 181
Thrombophlebitis thellë venë e gjymtyrëve të ulët Shkaqet admin 152
Thrombophlebitis thellë venë, shkaqet, trajtim admin 193
Trashëgim i keq dhe rrezikun e pash admin 131
Trombozë thellë venë e gjymtyrë të ulët admin 140
Ulët impuls - çfarë duhet të bëjmë admin 216
Vaskulare Terapia admin 193
Vegjetative-vaskulare distonia të llojit hypotonic admin 160
Vegjetative-vaskulare Faktorët distonia rrezikut dhe Trajtimi admin 170
Venat me variçe në njerëz admin 166
Venat me variçe, Trajtimi i venat me variçe admin 184
Venat variçe e ezofagut admin 179