Rritet Konjak ose redukton presionin mbi ndikimin e presionit konjakut


Konjak është një pije alkoolike në mënyrë unike me ndikim në lidhje me presionin e gjakut. Nëse ju doni diçka për të përmirësuar presionin e tyre të fortë, shumica e njerëzve do të ju këshillojmë që të konjak.
Por këtu është paradoks që ndërsa ka: 50% do të ju them se raki rrit presionin, dhe pjesa e mbetur 50% do të argumentojnë se redukton! Nëse ju merrni aritmetike të thotë, ajo rezulton se normalizes - i madh, sipas mendimit tim

Siç e dini, rrit ose ul presionin e konjak - një pikë e dyshimtë. Pra, le të dëgjojë mendimin e të dyja palëve.


Konjak ul presionin e gjakut.
Argumenti kryesor është: konjak janë Vasodilators. Alkooli në të vërtetë dilates enët e gjakut dhe për këtë arsye presioni duhet të ulet. Por në këtë rast, unë nuk të vërtetë e kuptoj pse flitet për raki? Pse askush nuk thotë se vodka ul presionin? Për mua, kjo pyetje mbetet një mister, kështu që në qoftë se dikush është kompetent, atëherë, të llojit, përgjigja në komente.
Konjak rrit presionin.
Anijet Zgjerimi - është vetëm faza e parë dhe efektet e përkohshme e alkoolit në presionin e gjakut. Pas disa kohe, zemra fillon të mundë të shpejtë dhe të shtyn më shumë gjak në arteriet. Dhe kjo rezulton se presioni në rritje!

Dhe kjo përfundimisht ngre ose ul konjak presion? Ajo rezulton se pas përdorimit, presioni është reduktuar, por pas një kohë, anasjelltas, rritet.
Çfarë ndikon në sasinë e alkoolit të konsumuar? Me sa kuptoj unë, doza është e rëndësishme. Një sasi e vogël (50 ml) e cilësisë konjak pijshëm edhe një efekt pozitiv në sistemin kardiovaskular. Kjo anije pak për të zgjeruar, por si doza është i vogël, shkalla rritja nuk do të ndodhë. Dhe në këtë rast, raki ul presionin e gjakut.
Në doza të mëdha konjakut njëjtat rrit presionin, edhe në qoftë se ju keni atë dhe ajo ishte më e lartë se normale. Prandaj, çdo keqpërdorimi i pijeve alkoolike presionit të lartë të gjakut nuk është i rekomanduar.
Si rezultat, ne kemi gjetur se efekti i presionit konjakut varet nga koha dhe sasia. Për të qenë i sinqertë, unë nuk ishte shumë i kënaqur me këtë pasiguri, dhe unë seriozisht pyes veten se çfarë do të duhet të eksperimentojnë me këtë.
Edhe pse eksperimente të ngjashme me çaj tim jeshil dhe Hibiscus nuk kanë ndonjë shpjegim. Por unë ende mendoj se konjak ofron një ndikim të dukshëm në presion, dhe ky efekt do të jetë për të rregulluar.
Megjithatë, të gatshëm për të marrë alkool të fortë edhe për qëllime shkencore, unë nuk e bëjnë, kështu që unë nuk do të premtoj se do ta bëj këtë përvojë.

Por unë e di se ndikimi i një produkti në presion, unë mund të mësojnë vetëm me kënaqësi të madhe. Në të ardhmen e afërt presin artikuj për kafe!