Ju mund të fluturojnë pas pash
Goditje është një sëmundje shumë e rëndë dhe e rrezikshme renditet e dyta në vdekshmërisë në botë. Një goditje është një çrregullime të papritura qarkullimit të trurit. Shpesh ndodh goditje ishemike - deri në 85% të rasteve, vendi i dytë është një goditje hemorragjike - deri në 20% dhe hemorragji subarachnoid në membranën e trurit - 5%. Goditje është e rëndësishme që të kontaktoni menjëherë në spital dhe të fillojnë trajtimin. Shkaqet e pash mund të jenë sëmundje të ndryshme vaskulare, hipertensioni shkaktuara nga hipertensioni dhe të tjerët. Pas rehabilitimit goditje, ju duhet të vazhdoni të organizojnë jetën e tyre në mënyrë që të eliminohet rreziku i përsëritjes së saj.


Ju mund të fluturojnë pas një goditje në tru?
Për t'iu përgjigjur kësaj pyetje që ju duhet të i kushtoj vëmendje për sa vijon: se sa kohë kishte një goditje se efektet e saj dhe, natyrisht, duhet të dinë shkakun e sëmundjes së tyre. Fluturimi në një aeroplan të ndaluar njerëzit që kishin një goditje kohët e fundit. Të jetë i sigurt për të mbajtur studimin angiographic e enëve të trurit, për të parandaluar disa sëmundjeve të rrezikshme, në të cilën fluturim me aeroplan jashtë. Njerëzit të cilët kanë pësuar një goditje - është, para së gjithash, enët e gjakut pacientëve, tension të lartë dhe të tjerët Një fluturim në një aeroplan të lidhur me mbingarkesa të mëdha në trup:. Variacioneve në presion atmosferik në kabinë, një rënie të mprehtë në oksigjen - janë faktorët kryesorë të rrezikut . Çfarë mund të shkaktojë një goditje të re. Nëse ka pasur një goditje të gjatë, trupi është shëruar plotësisht nga sëmundja e tij, dhe presioni performancës janë normale, atëherë nevoja për të hip në një avion të mundshme. Udhëzime mjeku juaj në lidhje me këtë nuk do të pengojnë.

Pas sa kohë ju mund të fluturojnë pas një goditje në tru?Nëse pash ndodhur në formë të butë, trupi është shëruar plotësisht dhe përshtatur me jetën, fluturimi me avion të mundshme me lejen e mjekut dhe me kujdes të madh, pas dy muajsh të sëmundjes.
Trajtimi parandalues ​​për përpariminNë çdo rast, udhëtim duhet të jenë të përgatitur paraprakisht. Ju duhet të monitorojnë rregullisht presionin e tyre. Ju mund të para-pini larg ilaçe që parandalojnë mpiksjen e gjakut, duke përfshirë: tromboflebit Ass, kardyoaspyryn etj A nuk ndërhyjnë në fluturim çorape compression që sigurojnë rrjedhjen e gjakut venoz se të zvogëlojë rrezikun e pash. Më e rëndësishme është qëndrimi drejtë mendor dhe mungesa e emocioneve. Para fluturimit mund të marrë sedativë.