Hibiscus çaj ul rrit presionin apo presion Hibiscus çaj


Hibiscus është konsideruar si pije kombëtare të Egjiptit, dhe ende ka shumë emra të tjerë. Midis tyre mund të gjenden të tilla si "pije e faraonëve", "çaj mbretëror" ose "çaj të kuqe". Por të jenë të vetëdijshëm se, Hibiscus ka asnjë lidhje me pemë çaji si brewed me okolotsvetnykov (shpesh gabimisht ka shkruar se lule Hibiscus).
Hibiscus pronat e famshme shumë të dobishme, më të popullarizuara të cilat janë të shkëlqyera shuani etjen tuaj. Pra, pi këtë verë do të jetë shumë e dobishme. Sot ne do të diskutojmë vetëm një - ndikimit presion Hibiscus.Rrit apo zvogëlon çaj Hibiscus presion? Siç është rasti me çaj jeshil kjo çështje është e diskutueshme. Nëse ju dëshironi të merrni në këtë faqe, lexuar tashmë për marrëdhënie Hibiscus dhe presion, ju ndoshta ardhur të gjithë historinë e që në çaj të ftohtë Hibiscus ul presionin e gjakut dhe përmirëson nxehtë.
Unë nuk e di ku e bëri këtë deklaratë dhe si i besueshëm. Zyrtarisht, ne vetëm e di se shkencëtarët amerikanë kryer një studim në të cilin ajo u gjet se çaji Hibiscus ul presionin e gjakut.
Eksperimenti përfshirë 65 njerëz të të gjitha moshave që vuajnë nga hipertensioni. Brenda 6 javëve çdo ditë kanë pirë disa gota pije hibiscus. Pas studimit të gjetur reduktimin e presionit mesatarisht me rreth 7%. Megjithatë në një artikull që është publikuar në gazetën britanike «The Telegraph» u tha në lidhje me temperaturën e çaj. Vetëm dua të theksoj se eksperimenti u krye vetëm në mesin e pacientëve hypertensive. Kjo nuk do të thotë se rezultati duhet të zbatohet për të gjithë.

Unë kam apeluar edhe çështjen për një mik kimisti (dikush i cili është i përgatitur shumë mirë në drogë). Ajo tha se me siguri absolute se presioni Hibiscus redukton dhe asnjë funksion i temperaturës nuk është.
Dhe më në fund për të kuptuar (në fakt ka ndodhur që të hutuar) kam lexuar opinionin e njerëzve të zakonshëm. Siç mund ta keni mendoi hypotensive unanim Disa thonë se Hibiscus rrit presionin dhe i ndihmon ata, ndërsa të tjerët thonë se shëndeti i tyre, pas një filxhan të nxehtë Hibiscus është përkeqësuar. Dhe si mund ta kuptojmë!?

Në përgjithësi, të përfundojë shkruar këtë artikull dhe të shkoni në dyqan për të lëndëve të para për "çaj të kuqe". Kam vënë eksperiment!