Display #
Title Author Hits
Astma në të moshuarit admin 410
Bronkit kronik në mjekësi tibetian admin 371
Bronkit mustardë mund të pyesin admin 348
Bronkit Simptomat trajtimit Bronkit dhe parandalimi brohyta admin 355
Bronshiti obstruktiv në një fëmijë të vogël admin 366
Çfarë një pikoj hundës gjatë zgjatur ftohtë admin 329
Dështim i frymëmarrjes në sëmundjet të sistemit të frymëmarrjes admin 458
Dështimi akute të frymëmarrjes admin 335
Duhanxhi kronik bronkit admin 381
Eclipse mushkërive X-ray admin 284
Emboli pulmonare admin 402
Emergjente pulmonare hemorragji admin 461
Faktorët që shkaktojnë astmë admin 327
Format e rënda të tuberkulozi pulmonar admin 834
Frymëmarrje artificiale admin 740
Ftohtë-sëmundje dhe receta popullore admin 326
Fyt të kuqe admin 280
Gërvisht fyt - Shkaqet admin 379
Hemorragji pulmonare admin 399
Hyperventilation mushkërive admin 315
Infarkt pulmonar admin 508
Inflamacion i mukozën e hundës pasmë admin 314
Inflamacion Rhinosinusitis e hundës admin 284
Kollë i shtrirë në shpinë admin 296
Komplikimet e të Drejtave pneumoni admin 312
Komplikimet e të Drejtave tuberkulozi pulmonar admin 556
Kronike Bronkit - Simptomat admin 327
Kruarje në hundë, teshtitjes admin 1054
Masat preventive kundër ftohjet admin 319
Mënyrat për të lehtësuar sëmundjen astmë admin 335
Metodat e luftuar ftohjet admin 260
Metodat e parandalimit të të Drejtave të ftohjet admin 312
Mite të zakonshme për ftohjet admin 287
Mos frymë hundë, çfarë të bëjë me bulkhead lakuar përkulet admin 304
Ndihmë me dëgjim të dëmtuar admin 311
Otitis akute admin 345
Pastrimi i mjeteve juridike popullore mushkërive admin 418
Pastrimi me kongjestion i hundës dhe kullojnë hundët admin 654
Pengues Bronkit - Simptomat admin 270
Pengues Bronkit - Simptomat dhe shenjat admin 372
Peshtyn gjak admin 14872
Phytotherapy në trajtimin e tuberkulozit në trup admin 276
Pneumonia Komuniteti-fituar admin 340
Pulmonare edemë - ndihmës së parë admin 361
Pulmonare hipertensionit - Trajtimi admin 312
Receta tradicionale për luftimin e kollës admin 293
Rinitit është një sëmundje të zakonshme të hundës admin 345
Rinitit Vasomotor ose inflamacion i mukozës nazale admin 344
Rreziku i çiban në hundë admin 391
Rreziku i pectoris për shëndetin e njeriut admin 308
Sëmundje njerëzore faringjit kronike admin 363
Sëmundjet e rrugëve të frymëmarrjes dhe të ftohtë admin 332
Sëmundjet Ftohtë-inflamator dhe njeriut admin 282
Sëmundjet respiratore bronkit admin 539
Shenjat e sinusit akut dhe kronik admin 363
Shkaqet dhe simptomat vasomotor rinitit admin 289
Shkaqet e pazakontë e kollës në njerëz admin 352
Shkaqet e të Drejtave akute bronkit admin 291
Shkencëtarët kanë gjetur një mënyrë për të trajtuar formën vdekjeprurëse të tuberkulozit admin 414
Simptomat e bronkitit kronik në trup admin 333
Sindromi hyperventilation dhe sulmet njeri admin 359
Sinusit kronik admin 314
Sinuziti është një sëmundje e rrezikshme admin 740
Spazma në fyt admin 434
Standardet e performancës - Spirometry admin 348
Trajtimi i grykët në shtëpi admin 331
Trajtimi i rinitit kronike admin 325
Urgjencës astma bronkiale admin 316
Ushqyerit terapeutik në inflamacion të mushkërive admin 338
Vasomotor rinitit - Trajtimi admin 278
Ventilim artificial admin 341
Vrullshëm në mushkëri admin 304
Zgjidhje efektive për gargling admin 339