Sindromi hyperventilation dhe sulmet njeri


Njerëzit me sindrom hyperventilation (PRTs) shpesh ndjejnë tmerrin e vërtetë - gjatë sulmeve ata as nuk mund të marr frymë, as frymë. Është ky tmerr është fajtori kryesor i sulmeve të sëmundjeve dhe sindromi hyperventilation njeri - botim, i cili do të diskutohet këtu.
AFP prek rreth 15% të popullsisë së rritur. Kjo do të thotë se ata herë pas here përjetojnë marramendje, diarre, të vjella, dhimbje në gjoks, com fyt, paaftësinë për të marrë një frymë thellë, ndjesi shpimi gjilpërash në gishtat e këmbëve, kollë dhe frika obsesiv se ata janë gati të vdesin nga ndaluar të marrë frymë. E gjithë kjo është e mjaftueshme për të besuar në paçrrenjosje e saj, kështu që pacientët janë shumë të gatshëm për të rënë dakord me mjekët bindur ata se sëmundja nuk i përket kategorisë së vdekjeve. Gjatë bisedës zakonisht rezulton se një tjetër sulm u shkaktua nga një situatë e vështirë është: një ndjenjë e mungesës së ajrit, për shembull, shpesh ndodh në vende të mbushur me njerëz, përpara një intervistë të rëndësishme ose provim.Një nga simptomat përfshira në GMS - kollë e thatë e bën një person një kohë të gjatë pa rezultate për trajtimin e faringjit dhe dyshojnë në astmë e tij. Në fakt, ai është shpesh në njerëz artistike në fëmijëri të komunikuar me të afërmit, sëmundje stradavshymy mushkërive apo gulçim. Fëmijët imitojnë një frymë të tillë - ose nga kureshtja e zakonshme apo zili të theksohet se paguar në shtëpi i sëmurë. Imitim, duke e kthyer në një zakon, përfundimisht çon në një sindrom.

Për ata që vuajnë AFP psikologjikisht të rëndësishme janë ato "pro", i cili jep sëmundjen - kujdeset për të dashurit, nuk ka nevojë të shprehen, të jenë aktiv. Një faktor tjetër i familjes - i ashtuquajturi mesazh dyfishtë. Fëmijët janë të thënë se ne duhet të gjithë kërkojnë interesin e vet, por nëse ata duhet të tregojnë aktivitetin real, pasi ajo menjëherë të pushojë frazat si "Qetësohu" dhe "Si po ju sillen se njerëzit thonë!"


Si rezultat i sulmeve dhe sindromi hyperventilation mbeten fëmijët të bindur rritur nuk mund të qëndroj për veten e tyre, të cilat ndonjëherë i bën ata të hap gojën e pakënaqësi dhe pafuqisë. Shpesh, një person i tillë nuk mund të pranojnë se diçka është e drejtë, të gatshëm të japin për supremacinë e atij që paraprakisht gjoja të fortë në fshehjen e agresionit vetë - kështu fyt com. Përsëri dhe përsëri ai e shtyn veten të pafuqishëm në një situatë të varësisë, i formuar në fëmijëri.

Në të njëjtën kohë të ekspozuar ndaj AFP njerëzit dominuese duke kërkuar për partnerët të ndjehen të sigurt dhe të gatshëm për vidyazykatysya të jetës së tij, e cila ka qenë prej kohësh një simbol në shumë kultura konsiderohen frymë. Kur rreziku i sindromës hyperventilation është ende atje dhe trupi natyrisht aktivizon për të mbrojtur ose të arritur diçka, përfshirë frenim frikën, kap frymën dhe fillon sulmin. Pra, të gatshëm për të dëgjuar çdo ushtar mënyrë mund të besojnë se i lartë do të mbrojë atë nga shumë testimit, do të ndihmojë të jetë i zgjuar, për të shpëtuar nga vdekja, edhe pse ai u betua për t'i shërbyer vendit të tij për në frymën e fundit, të fundit goditje zemrën e tij ushtar.


Por "të vjetër" kanë më shumë gjasa për të mbrojtur dhe kërkesa dhe madje edhe e frikshme - në mënyrë që horror është befasues. Sepse komanda "të lirë", duke hapur rrugën e lirë të marrë frymë pa sindromin hyperventilation, duhet të mësojnë për të dhënë veten.