Bronkit mustardë mund të pyesinNëse ju pesters kollë të patolerueshme thatë që nuk shkon më shumë se 10 ditë, dhe sidomos më keq gjatë natës, ndoshta është bronkit. Si për të trajtuar? Çfarë pranueshme procedura? Mund të vendosni mustardë bronkit, për shembull? Në këtë artikull unë dua të them atë në lidhje me mundësinë e vendosjes Llaçe mustardë dhe se si ta bëni atë të saktë.
Veten mustardë është fletë standarde drejtkëndëshe e letrës me një shtresë të veçantë të pa yndyrë pluhur mustardë që nuk rrënuar. Ju gjithashtu mund të shihni dhe të lëshojë një formë tjetër, ku përzierje mustardë shpërndarë mbi 3 g qese me letër të veçantë të hollë. Dhe ai dhe opsioni tjetër është aplikuar në praktikë, edhe pse faktet bindëse dhe provuar ndikim pozitiv Llaçe mustardë shkenca moderne nuk ka.
Mund të vendosni mustardë bronkit?


Vënë patjetër të jetë e mundur, në çdo rast, asnjë të keqe, ata nuk do të bëni nëse ju ndiqni teknikën e prodhimit, dhe të dinë se kush është treguar procedurën ose kundërindikuar.
Pluhur mustardë vepron në nivel lokal, etja heq dhimbjen dhe inflamacion për shkak të vajrave thelbësore që janë prodhuar nga ndërveprimi i ngrohjes. Lëkura është e kuqe, qarkullimi i gjakut është rritur dhe ka filluar procesi i prodhimit të substancave biologjikisht aktive që rrisin rezistencën e trupit.
Llaçe mustardë janë përdorur për sëmundjet e sipërme të traktit respirator fytit natyrës, dhe bronkit nuk janë përjashtim. Por në qoftë se keni pasur një histori e tumoreve malinje, tuberkulozi, gjakderdhje, ky lloj trajtimi ndalohet. Kundërindikimet janë edhe mosha e 6 vjet, si lëkura e fëmijëve është shumë e hollë dhe të prirur për djegie.Si për të vënë mustardë bronkit?


Mustardë Për të hyjë në fuqi, është e nevojshme të dinë vendin ku ata vënë atë. Ky është një kusht i rëndësishëm për trajtim efektiv. Kur Migrenë ata vënë mbi kokën e tij, dhe trajtimi i bronkit mustardë duhet të vendoset në pjesën e prapme. Por gjërat e para të parë.
Rekomandimet për ngjitja:Uji për zhytje Llaçe mustardë duhet të jetë e ngrohtë, nuk e sipër 45 0 C, pasi pronat e lartë Temperatura e mustardë humbet.
Çanta e pluhur duhet të jetë i lagur në ujë (rreth gjysmë një minutë), atëherë ju keni nevojë për presion fort në lëkurën e pacientit, të butë dhe të mbuluar me një peshqir.

Kur pozita bronkit mustardë në krye të gjoksit dhe në anën e pasme mes të xhades blades (kalojë varg) nën të. Ne duhet shmangur zemrën dhe gjoksin.
Kohëzgjatja e trajtimit të një e katërta e një orë, por me dhimbje shumë të fortë më mirë të ndaluar atë para afatit. Në qoftë se lëkura juaj është e ndjeshme, lë mustardë mund të kaloj një pecetë apo ndonjë letër poroze. Ndjenja djegien moderuar dhe ngrohjes - është normë.
Kur afati mbaron mustardë nevojën për të hequr dhe e thatë e lëkurës për të hequr drogës. Ajo duhet të shqyrtojë me kujdes të lëkurës, skuqje e cila duhet të jetë e moderuar. Skuqje nuk mund të marrë disa orë.

Gjatë terapisë lumtur duhet të përmbahen nga duke marrë një dush ose banjë.
Temperatura e trupit kur ajo është e rekomanduar për të normalizuar pika më e lartë dhe vetëm të fillojnë për të manipuluar të lumtur, duke shmangur kështu një peshë të rëndë në trup.Tani ju jeni të vetëdijshëm se si të vënë mustardë në bronkit. Në këtë procedurë, nuk ka punë e madhe, vetëm duhet të marrë në konsideratë karakteristikat individuale të secilit person me alergji për të parë reagimin e lëkurës dhe nëse është e nevojshme menjëherë për të hequr mustardë.