Display #
Title Author Hits
A mund të lahet dhe duke notuar në dhenve admin 31
Ajo që ne dimë për gripin, komplikimet nga gripi admin 28
Akute shytat sëmundje infektive admin 88
Bite qindarkën dhe virus admin 33
Borreliosis - trajtim admin 33
E mirë kollë dhe është një parakashlyuk infektive sëmundje admin 41
Endometritis akute qelbëzuese admin 48
Faza vlim admin 43
Forcimi i imunitetit në simptome të gripit admin 170
Hepatiti D admin 48
Hepatiti E admin 37
Herpes dhe të ftohtë në buzët e njeriut admin 82
Herpes ose të ftohtë në buzët dhe në trup admin 48
Ilaç për këpurdhë gozhdë admin 61
Infeksion i rrezikshëm citomegalovirusin dhe shkaqet admin 39
Infeksioni i infeksionit zorrëve të njeriut admin 65
Infeksioni i tërbimit sëmundjeve të njeriut admin 60
Infeksioni me virusin e hepatitit B njerëzore admin 49
Infeksioni me virusin herpes njeriut admin 66
Infeksioni streptokokut në njerëz admin 38
Komplikime të mundshme pas pësimit të gripit admin 66
Kur njerëzit kanë nevojë për vaksinim kundër tërbimit admin 60
Mbrojtja nga epidemia e gripit dhe SARS-it admin 39
Mbrojtja nga gripi në dimër admin 75
Mbrojtjen e trupit nga infeksioni dhe imuniteti admin 245
Mbrojtjen e virusit në jashtë sezonit admin 47
Metodat e hulumtimit infeksionet admin 47
Metodat e mbrojtjes kundër shënoni entsefalitnoho admin 39
Metodat e parandalimit të meningjitit bakterial admin 68
Mjetet juridike Hepatiti C Trajtimi popullore admin 33
Morrat - Periudha e inkubacionit admin 56
Morrat - Trajtimi në shtëpi admin 44
Papillomatosis admin 51
Periudha e inkubacionit të sëmundjes difterisë admin 51
Pets janë një burim i infeksionit admin 50
Plagë në shkaqet gojë admin 84
Rubeola akute infektive sëmundje admin 58
Sëmundja e shkaktuar nga infeksioni streptokoksike admin 102
Sëmundje akute infektive fruth i keq admin 51
Sëmundje akute infektive virale e fruthi admin 95
Sëmundje akute infektive, li e dhenve admin 67
Sëmundje e gjumit admin 33
Shkakton ftohjet vetë dhe gripit admin 33
Shkakton infeksione gjenitale ureaplasmosis admin 39
Shkaqet e otitis infeksionit të veshit admin 46
Shkaqet herpes zoster admin 44
Shkaqet, dhenve admin 30
Shoku Infektive-toksike admin 78
Shoku septik admin 240
Simptomat e hepatitit admin 48
Simptomet e encefalit pas një pickim tik-tak admin 77
Simptomet e salmonellosis admin 53
Sores Ftohtë në buzë - shkaqet admin 45
Tifo admin 140
Trajtimi i virusit Epstein-Barr admin 65
Tuberkulozi shpërndahen tek njerëzit admin 41
Vendos vaksinuar kunder hepatitit B admin 34
Virus lyth human është në trup admin 54
Zhvillimi i dhenve rritur admin 41
Zhvillimi i infeksionit zorrëve të njerëzve admin 34