Bakposiv microflora


Thelbi bakposivu microflora është derivim i një kulture të pastër të mikrobeve të përcaktuar burimin e inflamacionit apo sëmundje. Baza për këtë analizë është prania e urolithiasis, cystitis, dhimbje më të ulët mbrapa, shkarkimin e harlisur e mukusit nga organet gjenitale, kruajtje ose qelb në urinë.
Llojet e analizave
Objektet bakposivu microflora, në varësi të sëmundjes në një pacient të synuar në studim jane:

 • shkarkimit nga qafën e mitrës;

 • plehun nga formacionet;


 • urinë;

 • politike;

 • Materialet biopsi;

 • mukusit nga uretrës.


 • Microflora Bakposiv dhe antibiotikogrammy


  Për një studim të detajuar të pronat e mikrobeve dhe përcaktimin e perceptimit të tyre të drogës kryer përveç bakposevu microflora - antybyotykohrammu. Kjo është një formë e veçantë, ku lista e barnave që ndihmojnë në trajtimin e mikroorganizëm identifikuara në mënyrë specifike. Nëse microflora bakposiv është normale, atëherë antibiotikogrammy laborator mbushur. Hulumtimi rezulton ju jo më herët se tri ditë të marrë. Por ka mikroorganizmave nga të cilat për të nxjerr një përfundim kulturë të pastër jo më pak se 10 ditë.

  Shpjegimi i rezultateve bakposivu microflora


  Pas marrjes së rezultateve laboratorike bakposivu microflora, atëherë ajo duhet të jetë e mundur për të identifikuar sëmundjen. Studimet me kohë të ndihmojë të arritur rezultate të suksesshme në trajtim.
  Rezultate të hollësishme deshifrim bakposivu microflora mund t'ju japin:

 • mjeku;

 • Asistent laboratori.


 • Pastaj specialist do të përshkruajnë trajtim të hequr mikroorganizëm patogjene. Por në qoftë se ju mori rezultatet e para pritjen qëllim, rezultatet deshifrim bakposivu microflora mund të përpiqet të bëjë veten. Për ta bërë këtë, analizat e tua performancës, krahasuar me standardet. Normë në bakposeva microflora - është mungesa e baktereve. Lista e të gjitha mikrobet e marra tregohet në formë, kështu që ju vetëm kushtoj vëmendje për kutinë e ardhshëm të secilit prej tyre. Microflora një rezultat pozitiv bakposivu janë gjetur në patogjene mykroyssledovanyy. Mund të gjendet:


 • Trichomonas;

 • qelizat kryesore;

 • ureaplasmosis;

 • enterobakterie;

 • Enterococcus fekal;

 • staphylococci;

 • Coli Escherichia;

 • streptokoket.


 • Nëse një prej këtyre agjentëve infektivë zbuluar, atëherë kjo do të shfaqet në formën laborator.