Display #
Title Author Hits
Anomali e veshkat, klasifikimi dhe karakteristikat e secilit varietet admin 353
Anomalitë Diagnoza Doppler e sistemit urinar veshkave admin 344
Arsyet për mangësitë në veshka duke shkaktuar Nephroptosis admin 311
Arsyet për sëmundje cystitis grave admin 337
Çfarë hypreэhohennыe përfshirjen në veshkat dhe se si ata janë të rrezikshme admin 285
Çfarë nephrostomy vendosur në instalimin e veshkave dhe heqjen admin 316
Diagnoza e fshikëzës neurogjenik admin 365
Diatez Urate admin 299
Diuretics dhe diuretics admin 300
Drejtat e gurëve në veshka admin 270
Efekti i bimeve diuretik në trupin e njeriut admin 437
Features kimioterapia takim pas heqjes së veshkave admin 314
Formimi i urinës në veshka admin 1415
Hemodializë veshkave admin 340
Heqja e veshkave, rehabilitimin dhe dietë pas largimit admin 301
Heqje të veshkave, dhe metodat e rehabilitimit postoperative admin 263
Heqje të veshkave, zbatimin e tij dhe rehabilitimin pas heqje të veshkave admin 376
Hydronephrosis veshkave admin 364
Informacion bazë mbi birë mjekësore diagnostikuese veshkave admin 289
Keqformime e veshkave llojet, manifestime dhe karakteristikat admin 297
Koncepti kongjenitale e veshkave polycystic përgjithësi dhe diagnoza admin 294
Kur aplikohet heqjen tejzanor e gurëve në veshka admin 301
Llojet e dëmtimit të veshkave, zbulimin dhe trajtimin e tyre taktikat admin 379
Llojet e edema sëmundje renale, lokalizimin e tyre dhe të shprehjes admin 432
Lypolytycheskaya terapi dhe gurët në veshka admin 313
Mjetet juridike popullore për trajtimin e veshkave admin 290
Mosmbajtjeje urinare në femra - shkaqe admin 265
Mosmbajtjeje urinare në meshkuj admin 308
Ngritur qelizat e kuqe të gjakut në urinë admin 293
Operacioni lëshim veshkave dhe metodat e admin 336
Operacioni me hydronephrosis terminal veshkave admin 307
Oxalates formimin e tyre në veshkat dhe shkaqeve admin 357
Për funksionin përkatës sekretore e veshkave dhe zbatimin e tij admin 317
Perberja e veshkave dhe tëmthit admin 381
Pieloektaziya veshkave në diagnozën shtatzënisë dhe prognozë admin 288
Pyelonephritis akute admin 314
Rregullat themelore e të ushqyerit dhe dietë për sëmundje të veshkave polycystic admin 352
Sa e rrezikshme refuzimi veshkave gjatë shtatzënisë dhe duke bërë admin 279
Shkaqet e fshikëzës tumor admin 290
Shkaqet e mosmbajtjeje urinar në gratë admin 282
Shkaqet e të Drejtave të mosmbajtjeje admin 292
Shkaqet, lloje të dystopiya veshkave admin 302
Simptomet e inflamacion veshkave gjatë shtatzënisë admin 235
Sistemi i Qigong në trajtimin e veshkave admin 326
Temperatura në inflamacion të mekanizmit veshkat dhe terapi admin 246
Tërheqja e gurë urinar nga trupi admin 372
Tiparet karakteristike të diatez veshkave kripë admin 306
Trajtimi i cystitis në gratë admin 360
Trajtimi i cystitis në gratë në situata të ndryshme admin 354
Trajtimi trajtime shëndetësore në veshka admin 308
Tumor beninje e procesit simptomat e veshkave, diagnoza dhe shërimit admin 876
Urinim i pavullnetshëm admin 308
Urinim i pavullnetshëm në femra të rritura admin 287
Veshka më të rrezikshme dyfishuar gjatë shtatzënisë admin 236
Veshka më të rrezikshme patkua në shtatzëni admin 335
Veshkat Echogenicity - ndryshimet normale apo patologjike rezultojnë admin 347
Veshkat mosveprim se ajo kërcënon pacientit dhe se sa e rrezikshme Nephroptosis admin 288
Veshkave dypalëshe pieloektaziya dhe komplikimet e tij admin 265
Veshkave polycystic admin 273
X-ray e veshkave me materiale kontrast, dhe dëshmi e admin 284