Uji është burimi i një jete të shëndetshme dhe të plotë


Uji është elementi më i bollshëm kimike në natyrë, nuk ka shije, pa erë, nuk mund të thuhet se është e domosdoshme për jetën, ajo jeton dhe më e rëndësishmja pasuritë e tokës, burimi ujit të jetës së shëndetshme dhe përmbushjen.
Edhe pse uji është i përbërë nga dy elemente, hidrogjen dhe oksigjen, megjithatë, ajo ka qindra pronave që të ndryshojë në varësi të gjendjes së grilë kristal.
Uji është i vetmi element kimik që është ruajtur natyrshëm në të lëngshme, të gaztë (avull) dhe të ngurta (akull).


Uji në jetën e njeriut, është burim i një jetë të shëndetshme dhe të plotë dhe një nga produktet më të popullarizuara dhe të nevojshme të luajnë një funksionet jetike kryesore të tërë të gjallëve.
Është e nevojshme për të plotësuar nevojat e trupit, është përdorur si një cleanser si një tretës të mirë, është e nevojshme për jetën dhe zhvillimin e kafshëve që jetojnë dhe race në ujë.

Formula e ujit, shumë të thjeshtë, H 2 O, por në berthamat e hidrogjenit molekulë uji janë asimetrike në lidhje me elektronet dhe berthamat e hidrogjenit dhe marrëveshje asimetrike e atomeve e molekulave të ujit, lejon shpërndarje të pabarabartë të ngarkuar elektrike në të.

Kjo strukturë e molekulave të ujit rrit tërheqjen me njëri-tjetrin, dhe kështu të formojnë lidhjet e hidrogjenit. Nëse ju të ndryshojë vetitë fizike, duke ndryshuar atomet e oksigjenit dhe hidrogjenit, duke ndryshuar grilë kristal, dhe të fillojnë për të ndryshuar vetitë e ujit, ajo kthehet në akull apo avull, në varësi të efekteve të temperaturës.

Por në natyrë atje ujë kimikisht të pastër, dhe të gjitha pronat e saj kimike dhe fizike, në varësi të papastërtive të saj. Në natyrë nuk ka lëvizje të vazhdueshme dhe duke përfshirë edhe procesin e përfshira dhe ujë, e cila është një nga vendet e para në burimet natyrore.

Uji kalon nëpër një trashësi të madhe të tokës dhe lan atë me elemente kimike pasuruar ato dhe, duke rënë në sipërfaqe merr pronat e ujërave minerale, të cilat përmbajnë qindra e elementeve kimike që e bëjnë të trajtimit të ujit ndihmon të kuruar një numër të sëmundjeve.
Uji i tillë është përdorur si një burim i shëndoshë dhe të plotë të jetës, në të gjithë botën dhe në sajë të pronave të tyre në trajtimin e njerëzve të krijuar një numër të qendrave shëndetësore dhe spitaleve që janë në Kaukazin Verior. Kjo turistik shëndetin e Pyatigorsk, Yessentuki, Kislovodsk, Zheleznovodsk dhe qytete të tjera gjithashtu kanë burime të mira minerale dhe vendpushimet shëndetësore të Truskavets në Ukrainë, Çekosllovakia Karlovy Varit dhe në pjesë të tjera të botës.

Kjo sugjeron se uji është përfshirë jo vetëm si pjesë e jetës së të gjitha gjallesave, por ajo gjithashtu e bën të mundur për të hequr qafe të sëmundjeve të ndryshme dhe është burimi kryesor i një jetë të shëndetshme dhe përmbushjen.

Uji është i shkrirë kur ajo shfaqet në akullnajat shkrin, ky shkrihet ujë ka veti të mahnitshme, ajo është në gjendje për të normalizuar presionin e gjakut, lehtësimin e dhimbje koke, të qëndrojnë të rinj dhe në përgjithësi të ruajtur shëndetin e për shumë vite dhe është një burim i shëndetshëm dhe i plotë jeta.
Njerëzit të cilët janë mbi 40 vjet duke shkrihet me ujë, të ndjehen përmirësimin e sistemit kardiovaskular, ngriti imunitetit, janë bërë më pak të lodhur dhe ata u rritën të gjitha proceset jetësore, dhe për ta një burim i ujit ishte një jetë të shëndetshme dhe të përmbushjes.

Edhe njerëzit që pijnë shkrirë ujë, ndërsa agjërimi, mos të ndjehen të urisë, dhe studentët që pijnë ujin e shkrirë, të bëhen më të vetëdijshëm për rritjen e efikasitetit të tyre dhe më të mirë se ata të mësojnë materialin e kursit.
Përveç kësaj, duke shkrihet uji mund të zvogëlojë reaksione alergjike, forcon shpinë, uji migrenë trajtohen dhe shkrihet mund të përdoret në kozmetikë për të përmirësuar qarkullimin e gjakut dhe për të përmirësuar proceset rigjeneruese.
Përfitimet meltwater pamatshëm, pronat e tij mund të flasin pa fund, ajo ka një ndikim pozitiv jo vetëm në trupin e njeriut, por edhe kafshët të gjithë vënë re se zogjtë e pranverës të lahet dhe të pijë ujë shkrirë për të rivendosur sistemin imunitar dhe të lënë dimrin të shëndetshme shtet.


Edhe pulat fshij intensive nëse do të pijnë ujë shkrihet. Lloji i ujit në dispozicion në shtëpi, ai do të enët në ujë dhe e vënë atë në frigorifer, pastaj hodhi ujë një pjesë e vogël nezamerzloyi, kjo pjesë e ujit është më kancerogjene, dhe pjesa tjetër do të ketë pronat e shkrihet ujë.
Në njerëz, asnjë reagim biokimike nuk shkon pa ujë dhe për shkak të faktit se uji është baza e trupit tonë, për shkak se qelizat e trupit tonë lundrues në lëngun ndërqelizor.

Një fëmijë në një fëmijëri plot me ujë, por mosha e vjetër fillon qelizat fluide intersticiale humbje, një "thatë" dhe në këtë mënyrë "oksidohet", e cila çon në vdekje.
Organet më të ngopura me ujë është organet kryesore parenkimale trurit, mëlçisë, kockat dhe madje edhe të përbëhet nga 23% ujë, dhe arteriet e venave, enët limfatike, duke lëvizur fluide intravaskular, i cili është i bazuar në ujë.
Përveç të gjitha të fshehtave dhe sekrecionet në metabolizmin e trupit, pështymë, urinë, lot, lakër jeshile, djersën, lëng tonë stomakut dhe lëngjeve të tjera, është komponenti kryesor i ujit.


I tërë trupi është i lidhur dhe çiftëzohet enët për të një të dytë nuk do të ndalet lëvizjen e lëngjeve, dhe në të njëjtën kohë janë proceset metabolike të lidhura me konsum të ushqimit nga jashtë, dhe largimin e tyre nga trupi, dhe themeli i të gjitha është ujë.
Në trupin tonë merr uji i ngopur me elemente të ndryshme kimike të cilat janë gjithashtu të përfshira në metabolizmin dhe pa ato punë të trupit tonë e pamundur, por uji në çdo rast mbetet një burim i jetës të shëndetshme dhe përmbushjen.