Sëmurë pasi të hahetNeveri - ndjenja të pakëndshme për të gjithë. Është ndjesi të pakëndshme në fushën e laring dhe ezofag. Ky njeri ndjen diçka si një ndjenjë e diçka e huaj që duan të shpejt të liruar nga ezofag tij. Pse ka një gjë të tillë? Le të shikojmë në shkakton të përzier pasi të hahet më.

Pse pasi të hahet i sëmurë?Shpesh shkaku i përzier bëhet helmimit banale produkte me cilësi të ulët. Në këtë rast, trupi juaj mund të trajtojë veten dhe disa orë vyvedutsya gjitha substancat toksike nga trupi. Për të pastruar trupin tuaj e produkteve toksike të cilat ka shkaktuar helmim, ju duhet të pini ujë dhe jo për të ngrënë të paktën disa orë. Por helm mund të jetë toksina shumë i fortë dhe helmet. Në këtë rast, një larje të thjeshtë nuk do të të ndihmojë, mjekët duhet të kërkoni ndihmë. Neveri mund të jetë rezultat i sëmundjeve të brendshme (ulcerat, gastrit, mëlçisë ose veshkave dëmit dhe proceset inflamatore në to). Kjo është shumë serioze dhe për këtë arsye në qoftë se shoqërohet me ethe dhe vjellje zgjat më shumë se një ditë - Këshilla Nevoja dhe mjekët shqyrtim.Shkaqet e përzier mund të jetë një e zhurmshme organizëm helmimi me gaz apo prodhimet e bëra nga kërpudhat helmuese. Infeksioni i cili merr në trupin e njeriut apo rëndim të sëmundjeve kronike, çrregullime metabolike ose fazën fillestare të kushteve të jashtëzakonshme (hypoglycemia ose hyperglycemia, apendiksit, cholecystitis), në muajt e parë të shtatzënisë, sëmundjet e sistemit nervor - të gjitha këto arsye mund të jetë rezultat i përzier rënda.
Fëmija i sëmurë pasi të hahetFëmijët janë të sëmurë më shpesh se të rriturit. Kjo është për shkak se fëmijët thjesht nuk çmontuar çfarë produkti që ata janë ndonjëherë në gojë. Fëmijët mund të hani ushqim me duart e pista (në qoftë se nëna e tyre nuk do të mbizotëroj), hani ushqim që nuk është i përpunuar nga papastërtitë dhe mikrobet. Overeating, si në fëmijët dhe të rriturit mund të shkaktojë neveri. Sidomos në qoftë se ushqimi nuk është përdorur Shop shtëpi dhe gjysmë. Kërpudhave dhe bakteret e dëmshme gjithashtu mund të shkaktojë vjellje, edhe pse kjo nuk duket menjëherë, por vetëm pas disa orësh, kur ushqimi ka marrë stomak dhe filloi përpunimin e tij. Në të rriturit dhe fëmijët më të vjetër mund të shkaktojë të përzier në zhvillim stomak sëmundje apo zorrë. Në vogël fëmijët nauze dhe vjellje të ndodhë kur të ushqyerit e gabuar. Prindërit mendojnë se fëmija ka për të ngrënë ushqim të shëndetshëm dhe shpesh shumë - se trupi i tij normalisht mund të rritet dhe të zhvillohet. Por trupi i fëmijës nuk është dakord dhe për këtë arsye nuk është një ndjenjë e përzier, pas një ushqim të rëndë dhe të panevojshme.