Ushqimi i duhur për të fituar peshë


Për shumicën e njerëzve, fjala "dietë" është i lidhur me mbipeshë ushqim, i trashë, ose mjekësore të rekomanduara nga mjeku juaj. Problemi i mungesës së peshës trupore mund të duket jo serioze dhe i sforcuar. Tashmë shumë më e lehtë - të hani çdo gjë dhe asgjë
bëni. Në fakt, ndonjëherë shumë më e vështirë që të shërohen se humbasin peshë. Kafshët patologjike apo sëmundje e tmerrshme "anoreksi" në botën e sotme nuk janë të rralla. Ndonjëherë kjo nuk është pamja e lehtë estetike dhe një kërcënim serioz për shëndetin dhe madje edhe jetën.