Teknika e agjërimit njëditor


Praktika e agjërimit duhet të fillojë gradualisht, ashtu si të uritur për një kohë të gjatë, pa përvojë dhe pa mbikëqyrje mjekësore është e rrezikshme për trupin. Dita e parë e agjërimit është e rekomanduar për të mësuar, pasi procedura për të pastruar trupin kryesor të ndotjes. Më vete, secili greva e urisë një ditë vjen si mjetin e fortë e shëndetit. Me ndihmën e agjërimit pastrohen dhe rejuvenates trupit, rrit imunitetin. Nëpërmjet agjërimit ditën vazhdimisht, ju do të mësojnë se si duhet të vazhdojë me procesin e urisë, mund të kontrollojë urie dhe si duhet trajtuar ushqim. Zhvillimi minimale Mandati i një-ditore agjërimi - 1 muaji, dhe optimale - 3 muaj. Teknika e agjërimit thjeshtë një-ditore dhe të arritshme për të gjithë të interesuar.


Teknika e grevës së urisë njëditor: Rregullat themelore
- Para fillimit të grevës së urisë duhet një mendje për procedurën e ardhshme. Ju duhet të caktojë një datë dhe të bëjë këtë ditë çdo procedurë nuk mund të parandaluar uria ardhmen.
- Gjatë çdo vakt, përpiqen të mendojnë se si për të kontrolluar në rritje oreksin në mënyrë të pandërgjegjshme. Çdo herë para se të shtrat, si dhe të rregullojë veten dhe të përqëndrohet në këtë ngjarje.
- Të bindë anëtarët e familjes tuaj në domosdoshmërinë dhe dobinë e agjërimit, të paktën në kushtet e një jetese të shëndetshme. Është e nevojshme për të krijuar një bazë të energjisë për ngjarjen e pritshme. Kjo Gjendja do të ndihmojë të zbatojë planin e tij, duke përdorur energjinë që ju merrni nga njerëzit e tjerë, dhe energjia e tij u përqëndrua në një humor për këtë ngjarje.


- Një ditë para agjërimit njëditore kufizojnë veten për ushqim, sidomos gjatë natës, mos pini alkool.
- Që nga dita e agjërimit ju shkoni pa ushqim, atëherë ju do të keni më shumë kohë të lirë. Nëse ju bëni atë më parë, pastaj të përpiqet për të gjetur një klasë për të shpëtuar. Ajo është e mirë për të shpenzuar kohë jashtë, në pyje, në vend, në qoftë se nuk ka mundësi të tillë - atëherë në shtëpi.
- Nuk ka nevojë për të parë të kryer një grevë urie gjatë orarit të punës. Në vend të punës që ju mund të përjetojnë probleme të ndryshme, të tilla si marrje mendsh, dhimbje koke, lodhje, fryma e keqe apo një humor të keq. Këto ndjenja mund të tërheqë vëmendjen e të punësuarve kanë më keq - për të prishin marrëdhëniet, dhe e gjithë kjo mund të ndikojë keq në procesin e urisë. Prandaj, për herë të parë për të zgjedhur prodhimin. Me kalimin e kohës ju mund të kaloni në agjërim çdo ditë kur ju jeni të rehatshme, dhe askush nuk do të vini re.

- Në ditën e një-ditore e agjërimit duhet të pini shumë ujë, më të zakonshme të freskët pa aditivëve. Nëse ju absolutisht nuk mund të bëjë pa ushqim apo fizikisht nuk mund të përballojë këtë ditë, atëherë uji është i lejuar për të shtuar një sasi të vogël të mjaltit në shkallën prej 1 lugë mjaltë në një gotë me ujë. Megjithatë, në bazë të një grevë urie njëditore është që të ndryshojë idetë tuaja për botën, për njerëzit e ndryshuar të menduarit standarde është veprime të ndryshme me ndërgjegjen e tij. Dhe në vendin e dytë - një efekt të shëndetshëm në trup si pasojë e parë.


- Në ditën e agjërimit nuk do të dëmtojë të bëjë një klizmë spastrimit. Është e dëshirueshme në këtë ditë për të kryer ushtrime të thjeshta fizike, asanas, trajtimit të ujit, frymë sjellja pastrimin dhe aktivitete të tjera rekreative, por jo hile.
- Agjërimi përfundon me dushe në mbrëmje dhe darkë. Për darkë të përgatisë një sallatë dhe çaj, si ajo duhet të jetë e lehtë. Një ditë pas agjërimit ha si zakonisht, por mundësisht nuk ha tepër. Pas agjërimit është e vështirë të kufizojnë veten për ushqim, sidomos për fillestar.

- Nëse pas një një-ditë agjërimi ju ndjeheni mirë, atëherë darkë të lehta mund të transferohen në mëngjes, kështu, agjërimi juaj do të jetë 36 orë. Nëse në mëngjes ju mund të durojë pa ushqim, vazhdojnë të mohoj në mbrëmje, i cili do të jetë 48 orë, ose deri në mëngjes, që është dy ditë. Nëse ju tashmë keni përvojë të mjaftueshme, ju mund të përpiquni të mbajë agjërimin terën një ditë dhe dy ditë - kjo do të thotë agjërim pa ushqim dhe pa ujë. Këto urisë greva praktikisht i padallueshëm, dhe në qoftë se ju bëni gabime kur të hyjnë ata, ajo nuk është e rrezikshme. Gjithkush mund të bëjë pa ushqim dhe ujë për disa ditë pa pasoja të rënda.


Teknologji dhe një uri tre-ditore gjatë
Nëpërmjet agjërimit çdo javë, ju do të vini re disa ndryshime në trupin e tij, dhe një qëndrim të ri në botë. Kjo përvojë do të ju jap mundësi shumë më të lehtë për të shkuar në fazat e ardhshme të praktikës së agjërimit. Nga një ditë agjërimi që ju të merrni një ndryshim të tillë të rëndësishëm në shëndetin, energjinë dhe ndërgjegjes, si një periudhë më të gjatë uria.
Hapi i ardhshëm do të jetë periudha e agjërimit prej 3 ditësh. Gjatë kësaj kohe, i tërë trupi ende mund të lëvizin në një nivel të ri të energjisë, edhe pse disa mekanizma të fillojnë të veprojnë. Në agjërimi tre-ditor, trupi juaj gradualisht mëson për të shkuar pa ushqim për një kohë të gjatë, por ju të mësoni se si të duhet të marrë nga uria. Pasi të keni zotëruar një-ditore grevë urie disa herë duhet të mbajë një grevë urie tre-ditore, me prishet në mes të paktën dy javë. Është e rekomanduar pas tri ditëve të agjërimit të siguruar një dietë të përshtatshme për një javë. Kjo do të ndihmojë të përgatiten për të reja, periudha më të gjata të agjërimit.


Teknika e agjërimit zgjatur është në thelb e njëjtë si gjatë një-ditë dhe agjërim të përditshme. Por ne duhet të mbajnë në mend se ndryshime të rëndësishme mund të ndodhin në shëndet. Për këtë arsye, një tre-ditor greva e urisë për të kaluar fundjavën e mirë për herë të parë dhe nuk duhet të mohoj të fillojë zyyazykay kohë.
Well zotëruar teknikën e një ditë agjërimi dhe mbajtjen grevë urie një tre-ditore disa herë, ju mund të fillojnë të zhvillojnë fazën e ardhshme të gjatë - agjërimit para krizës, një periudhë prej 5 deri në 9 ditë.