Ushtrime Akvasheypynh dhe mësimet në ujë


Ju jeni turp i figurës, aq shumë në mënyrë që edhe palestër nuk mund të shkojnë? Apo shëndetësore nuk ju lejon aktivitet fizik? Ndoshta ju nuk jeni të kënaqur me pishinë mërzitshëm not nga njëra anë në tjetrën? Pastaj zgjedhja juaj - Programi Akvasheypynh. Akvasheypynh ushtrime dhe mësime në ujë - çfarë mund të jetë më mirë për figura tuaj?
Akvasheypynh
Ushtrimi marrë në ujë nuk është i kundërindikuar, madje edhe ata që kanë probleme me shpinë, nyjeve dhe enëve të gjakut. Në të kundërtën! Kjo ndikon, për shembull, varices thonë se ata kanë qarkullimin normal të gjakut, dhe ata që kanë harruar për lehtësinë e lëvizjes, të gjeni se nyjet e tyre janë gjetur shumë më tepër lëvizshmëri. Çfarë duhet të themi në lidhje me përmirësimin formën dhe humor!


Pozicionin e fillimit në klasë - këmbët së bashku, duart shtangë dore. Ndjehen Carroll përrallë heroinë, ju keni për të kandiduar, duke qëndruar në vend. Brenda dy minutash hequr mbi gju dhe të armëve prirje në bërryla punojnë në ritmin me këmbët e tyre. Pozicionin e fillimit - këmbët së bashku, armëve me shtangë dore ulur. Pidstrybnuvshy, holluar krahët dhe këmbët në anën - të marrë një qëndrim ose të bëhet një yll me shkronjën X. bërë stërvitje 20 herë, mendoj në lidhje me atë shifër juaj së shpejti do të duken mirë edhe në TV! Pozicionin e fillimit - ulur në bel me ujë, këmbët drejt, ra poshtë, tërheq gishtërinjtë tuaj më të fortë. Për të rritur ngarkesën klasa përqëndrohet në duar, por legen është duke lëvizur. Ngadalë dhe me dinjitet, edhe pse qafën e saj të hollë mjellmë, ngre këmbën 15 herë me ujë dhe rënia e tyre prapa.


Duart uhvatys nga skaj apo hekurudhore, bëj këmbët tuaja në gjunjë dhe këmbët vprysya murit të pishinë. Jerks hedhin këmbë përsëri. A ushtrojnë 25 herë, dhe më në fund të jenë në gjendje të jenë krenarë për këmbët e tyre të bukur si Andersen heroina! Pozicionin e fillimit - si në ushtrimin e mëparshëm; mbajnë parmak dhe këmbët pushimi anën e pishinë. Por tani duhet të hedhin majtë dhe të djathtë këmbë 10 herë në çdo drejtim.

Sepse ne jemi të angazhuar në ujë, pastaj "biçikletë" ne kemi ujë, veçanërisht pozicionin e fillimit ashtu si qasje të relaksuar në një catamaran. Por 2 minuta me rotacion këmbët rrethore lëvizje ju keni kohë për t'u angazhuar vithe dhe kofshë muskujt, abdominals dhe e sipërme sup brez!

Ndjesi të tilla japin stërvitje në ujë, dhe kryesisht për shkak të ambientit në të cilën ju të merrni ato. Uji jo vetëm që ndihmon në përmirësimin e trupit tuaj: formë, sjellje, gjendja e tij e lëkurës; rritur tonin e muskujve dhe për të përmirësuar shëndetin e përgjithshëm. Ajo i ndihmon të kapërcyer një numër problemesh psikologjike, duke filluar nga stresi i akumuluar dhe përfunduar edhe vetë-dyshim. Përveç kësaj, pishinë të rregullt not për të ndihmuar të lënë duhanin, përballen me pagjumësi, të përmirësojë koordinimin, dhe për të forcuar imunitetin dhe rezistencën ndaj sëmundjeve. Own up - nuk është ideale për mësime të tilla që ju gjithmonë të kërkuar?!


Në mënyrë të vendosur askund në skaj të pishinë apo kapje të trajtojë, të rregulluar pozicionin e saj. Dhe pastaj të përpiqet për të holluar këmbët në litarët kryq dhe të qëndrojnë në këtë pozicion për një minutë e gjysmë. Ky ushtrim shtrihen muskujt e brendshme të kofshëve. Pozicionin e fillimit - këmbët së bashku, duart në buzë apo kangjella. A "bombochku" - kërcejnë 25 herë maksimumin heqjen gjunjët e tij në gjoksin e tij. Dhe pastaj të përsëritur, duke u përpjekur të shtypni afër pesë mollaqe. Goddess e bukurisë doli nga thellësitë e detit. Pas shembullin e saj: ndërtimi me ujë të heqë të duarve të portierit pa kërcim 10-15 herë pastaj bëj bërryla tuaj. Uluni poshtë në haunches e tij në bel në ujë, ju mund të rrëmbej të mbajë të parmak. Në kërcim këmbët flakë larg dhe të vijnë përsëri në pozicionin e fillimit. Përsëriteni 25 herë. Nëpërmjet këtij ushtrimi, ju do të formë glutes.