Të drejtat shpinë masazh BIOENERGETIC


Shpesh, kur të ekspozuar ndaj një zonë të trupit reagon në një numër fushash të tjera. Për shembull, me mesit masazh mund të fillojnë pastrimin e fyt dhe kokën, proceset e aktivizimit në bark, këmbët, dhe të tjerët. Gjatë masazh BIOENERGETIC fillon rimëkëmbjen ortek të trupit. Flisni për BIOENERGETIC njeri shpinë masazh!
Uyazyka krijuar në të cilën ajo fillon të lirohet nga akumuluar eksperiencat negative të stresit.
Kjo është arsyeja pse ky masazh nuk mund vetëm të shpëtuar njerëzit nga një sërë Sëmundjet fizike, por disa probleme mendore. Shpinë, sidomos mesit është jashtëzakonisht i fortë edukimi mund të përballojë ngarkesa të mëdha. Por kjo zonë është objektivi kryesor për sëmundjen. Shumë ekspertë besojnë se shpinë të njeriut, nuk është organi më i rëndësishëm, i cili duhet të trajtohet me ndonjë sëmundje e brendshme. Dhe me të vërtetë që ju të bien dakord.Veprimi i saj është i bazuar në një ndjenjë imagjinar të luajtur një masazh ndikojnë nënndërgjegjeshëm tonë në fusha të caktuara të trupit. Ai përfshin burimet e veta të energjisë. Sesionet e rregullta masazh rritjen imagjinare të drejtat e kapacitetit të energjisë. Në nivelin fizik është tensionit capillaries zgjerohet, gjaku qarkullon më mirë. E gjithë kjo çon në përmirësimin e shëndetit. Energjia mendore mund të depërtojnë thellë në duart dhe masazh trupin tuaj ndonjë trupat. Kjo krijon një ndjenjë të depërtimit të vërtetë në trup dhe, për këtë arsye, është ndikimi i vërtetë dhe trajtimi. Duke zotëruar masazh mendor BIOENERGETIC, ju mund të përmirësojë ndjeshëm gjendjen tuaj fizike.


E pra uleni ose shtriheni dhe të imagjinojmë se duart tuaja shkëlqen dhe transparente. Dhe pastaj ata të fillojnë të bëjnë mendërisht lëvizjet e tilla si në masazh e vërtetë. Në fushën e masazh mund të jetë ndjesi shpimi gjilpërash, ngrohtësi dhe një ndjenjë e vërtetë e prekur. Duart imagjinare mund të depërtojnë në shpinë të njeriut dhe do të shkaktojë lëvizje fluide atje. Brenda palcën e eshtrave është celulare, dhe në atë të rritet dhe të zhvillohet qelizat e kuqe të gjakut - qelizat e gjakut. Nëse kockave nuk është në qarkullim brendaqelizor fluide, të ngadalësojë dhe të gjakut proces. Kockave pranë është një tjetër problem - depozitat kripë. Ne e dimë që kripë tretur në ujë. Ju vetëm duhet të paraqesë rruaza dhe e butë në duart e tyre stroking imagjinare shpërndarë dhe i larë nga kripë mërzitur.

Një ose dy muaj rregullt mendërisht vetë-masazh ju mund të arrijë progres. Masazh duhet të fillojë me tailbone dhe ngadalë ngjiten lart. Tailbone duhet t'i jepet vëmendje të veçantë: ai shpesh ndalon lëvizjen e energjisë nëpër trup.

Mendërisht mbushur atë me lëng, të ndjehen të butë dhe të lëvizshme. Paramendoni se ju keni rritje "bisht" të energjisë në zonën e coccyx. Wake ato në këmbët tuaja, ju mund të ndjeni edhe t'i ngasim. "Bishti" përbëhet prej energjisë që është në njeriun tuaj shpinë. Tepërt i energjisë shkakton dhimbje prapa dhe dhimbje të nervit shiatik. Krijimi i një "bisht", ne le jashtë saj dhe në këtë mënyrë për të hequr tensionin, të hequr dhimbjen. Ju mund të dërgoni këtë energji në çdo zonë të trupit ku ajo mungon.


Tani shkoni tek rruaza. Ne duhet të lëvizin ato majtë dhe të djathtë, përpara dhe prapa, tjerrje rreth boshtit të saj. A pak durim - dhe ju do të ketë sukses. Shko gjithë rrugës për rruaza dhe intervertebral mos harroni për disqe. Mendërisht mbushur me lëng, i bëjnë ato pak më shumë, të lëvizin në të gjitha drejtimet. Mos harroni se në shpinë është palca kurrizore, ajo gjithashtu mund të dhe duhet të masazh. Nëse ju hasni një vend ku dhemb, ajo duhet të punojë, ngadalë, gjatë gjithë kohës, duke sjellë energji shtesë nëpërmjet "bisht". Në fund të seancës kanë nevojë për të zgjidhur nervat butë kurrizore që shkojnë me çdo rruazë.