Rikthe zemrat përmes ushtrimit


Për të forcuar zemrat dhe për të rivendosur formën e tij të vjetër, ju mund të duhet një grup të veçantë të ushtrimeve, kujdes të rregullt të gjirit dhe ushqimin e duhur. Një plus i madh është palestër dhe parandalimin e anomalive të sjellje.

Këshilla të dobishme për të rivendosur formën e gjirit
Gratë që vendosin për të rivendosur formën e gjirit me ushtrim, duhet, para së gjithash, të jetë i vetëdijshëm për disa pika të rëndësishme. Shkuarja në gjimnastikë, gratë shpesh të gjeni se një grup i ushtrimeve mund të rrisë gjoksin e tyre. Por mos ngatërruar koncepte të tilla si gjirit dhe kancerit të gjirit.


Mos harroni se gjinjtë mund të rritet thjesht sepse ata nuk kanë muskujve. Gjirit gruas është një grup i gjinjve dhe muskujt e gjoksit. Për shkak se kanceri i vetëm mund të rritet me anë të operacionit, por të forcuar muskujt e gjoksit dhe të bëjë lehtësim është e mundur. Pa dyshim, ajo do të shtojë tonin dhe gjoksin dhe pamjen e bukur, dhe pak më të rritur atë.

Unë dua të theksohet fakti se muskujt e gjoksit janë mjaft të forta dhe të mëdha, kështu duke rritur vëllimin e tyre dhe rritjen, duhet pushtimin përhershëm dhe stresi të rënda. Mos injoroni titujt në revista dhe online që premtojnë për të forcuar gjoks vetëm disa teknika themelore ushtrime. Si do tilla premtime nuk ishin tërheqëse - ata nuk janë thjesht të jetë e mundur. Nëse jeni seriozisht të mendojnë se si për të sjellë zemrat tuaja në formë, pastaj shkon në palestër, duke mbledhur të gjitha durim e dhe akordim në për punë serioze.


Në mënyrë për të rivendosur gjoksin, ju duhet të përdorni ngarkesën e duhur. Çfarë ata duhet të jenë?
Ngarkesa të vlefshme mund të konsiderohet ushtrime të tilla, pas së cilës (ndoshta të nesërmen) kanë lënduar muskujt gjoks. Kjo është për shkak se muskujt rritet dhe të rritet në vëllim vetëm kur teprica e konsiderueshme e ngarkesës normale të tyre. Kështu, dhimbja e vogël tregojnë në radhë të parë se muskujt janë dhënë ndikim të mjaftueshëm.

Sa shpesh duhet të kryejë trajnim për rindërtimin e gjirit?

Duke folur për shpeshtësinë e seancave, është e rëndësishme të theksohet se ka kuptim për të bërë ushtrime për të forcuar gjoks çdo ditë. Kjo është për shkak të faktit se të forcuar muskujt ndodh kur ata janë pushimi pas ngarkimit. Sipas ekspertëve, të bëjë 3-4 herë në javë do të jetë e mjaftueshme. Nëse ju preferoni qendrat palestër, ju duhet të keni asnjë vështirësi - mësuesi do të tregojë ushtrimet e duhura dhe të shpjegojnë çdo gjë në hollësi. Megjithatë, në qoftë se ju vendosni për të kthyer formën e gjirit me ushtrim i vetëm, mos harroni se ju nuk duhet të përdorin si ngarkimit libër i madh, si mund të këshillojë në internet. Opsioni më i mirë është që të shkoni në dyqan, të blej një shtangë dore paloset (ose disa) peshon 5-7 kg


Ushtrimet me të cilin do të kthejë formën e vjetër të gjirit
Çdo program ushtrim duhet të fillojë me një të ngrohtë-up. Ushtrimet janë të dizajnuara për të rivendosur formën e gjirit, kështu që nuk është përjashtim. Warm-up është e nevojshme për të tërhequr, të shtrihet dhe të ngrohtë deri muskujt në klasa në grua peshë jo të plagosur. Në punën e tij ushtrime të veçanta të ngrohtë deri nuk ka nevojë. Vetëm mos harroni, filloi si një mësimet e edukatës fizike në shkollë. Ekspertët besojnë se të ngrohtë-up duhet të jepet jo më shumë se 5 minuta. Deri në fund të saj ju mund të filloni për të ushtruar veten.


1. Ju duhet të ulen në një karrige me një te drejtë banesë kundër një mur ose qëndrojnë. Është e rëndësishme që shpina juaj u ngritur kundër sipërfaqe të sheshtë, përndryshe pjesë e ushtrimit do të marrë atë përsëri muskujt, dhe keni nevojë për një gji të punës. Tjetra, lidhë palme tuaj në gjoks dhe shtypni ato me forcë të tillë që gjoks pak të tensionuar. Pikat deri 20 dhe pastaj shkon shuplakat përpara 5 cm, sërish duke numëruar deri në 20 herë shkon përpara përsëri llogari. Pra, të vazhdojë për aq kohë sa ju mund të mbani shuplakat së bashku. Mos harroni se vëmendja juaj duhet të përqendrohet në gjoks, jo shuplakat. Muskujt e gjoksit duhet të jetë aq i ngushtë.

2. Ju mund të përdorni ushtrimet, e cila është: në këmbë kundër murit, një grua shtyn duart e saj. Por ne nuk duhet të marrë qëndrimin se, për shembull, i ngjan një të marrë njerëzit shtyjnë makinën. Përndryshe ngarkesës si dhe të shkojnë në shpinë. Mos harroni se ju duhet të veprojnë muskujt gjoks, dhe ajo duhet të qëndrojë drejt.
3. Ushtrimi i quajtur "skiator" në mënyrë efektive në shërimin e ish-formë gjirit. Marr shtangë dore dhe të fillojnë për të përsëritur lëvizjet, si në qoftë se në të njëjtën kohë duke i shtyre dy klubeve. Është e rëndësishme që përsëri ishte i drejtë. Në këtë ushtrim, ka një caveat - konkurse skive lëvizje Partia është duke u përpjekur për të bërë sa më shpejt që të jetë e mundur, por ju më mirë të bëni atë ngadalë. Ushtrimi është e rekomandueshme që të përsëritet 6 herë për 3 grupe.

4. Ushtrimi i ardhshëm ka të ngjarë të njohura për ju nga një moshë të re - është sigurisht tjerr. Ky ushtrim nuk ka edhe nevojë për përshkrim. Në mënyrë që të forcojë në gjoks në shtëpi, ajo është ushtrimi më i mirë. Ajo mund të shërbejë gjithashtu si një karakteristikë e së cilës janë të ton muskujt tuaj dhe gjoks. Për të rivendosur gjinjtë duhet të shtyjë-ups për njëzet herë. Sigurisht, për shumë gra dhe një çift të push-ups do të jetë e vështirë, por të gjithë kohën! Në fazat e hershme të trajnimit (para 2-3 javë), ju mund të bëni për 15 push-ups për një numër të pakufizuar të qasjeve. Në të ardhmen, numri i push-ups ju duhet të mbani të paprekur dhe për të zvogëluar numrin e qasjeve.


Loading synon kthimin tonin dhe rivendosur zemrat duhet të rritet gradualisht.