Ushtrime për figura të bukur dhe trupin


Artikulli është bazuar në temën e përgjithshme të ushtrimit për trupin dhe figurë të bukur. Shumë vajza ëndërrojnë për të parë veten e tij i këndshëm dhe i hollë, por, megjithatë, jo të gjithë ata që kanë lindur menaxhon apo do të bëhet i tillë. Në këtë artikull ne do të përshkruaj për ju llojet më të hollësishme të ushtrimit, në mënyrë që ju mund të bëhet më i këndshëm dhe të bukur.
Muskujt stabilizator puna, muskujt e mollaqe, këmbët për një formë të bukur dhe trupin
Merrni një trap në dorën tuaj të majtë. Qëndroni me gjerësi shpatullave larg këmbët, krahët venitje anët. Mos zgjatem këmbën e majtë prapa, këmbë të drejtë, kofshë paralele në dysheme. Shpjegoj këmbën tuaj të majtë në hip, duke e bërë një "hit" përpara, pastaj të kthehet në pozicionin e fillimit. A 15 repetitions, pastaj të ndryshojë drejtimin për t'i dhënë fund qasje. Kryen 2 grupe.Nuk janë muskujt e mollaqe dhe këmbët
Gënjeshtra në anën tuaj të djathtë, këmbët së bashku, gjunjë vendosur, strip-absorbimit - rreth hips. Vënë kokën në të djathtë dhe dorën e majtë - në katin e në frontin e tij. Heqin gjurin e majtë, pastaj të ulët. Kryen 20 repetitions. Heqin këmbën e majtë dhe të shpjegoj atë. Kthehu tek pozicionin e fillimit. Kryen 20 repetitions. Bëni stërvitje në drejtim të kundërt për të përfunduar një qasje. Kryen 2 grupe.

Gjarpërues me top mjekësore
Gënjeshtra mbi kurrizin tuaj, gjunjë vendosur, këmbët në dysheme. Pick up një mjekësore dhe të mbajë topin në gjoks, bërryla vendosur. Të bëjë kthesë, duke hedhur topin lart. Catching topin mbrapa në pozicionin e fillimit. Kryen 3 grupe të 15 repetitions.


Lutjet këmbët mbrapa për një formë të bukur dhe trupin
Merrni paraqesin strips bazuar në gjunjë dhe parakrahët, këmbët prosmyknuti lidhur me një sërë kasetë-absorbimit. Heqin këmbën e djathtë jashtë dysheme, ngre ashensor këmbë për të barazuar hips Mbajeni këtë pozicion, përsëri nuk është prohynayte. Kthehu tek pozicionin e fillimit. Kryen 20 repetitions. Ndryshojë këmbët dhe të përsëritur ushtrimin, kryerjen e 20 repetitions. Kjo qasje është 1. Kryen 2 grupe.

Qytetet krah për figurë të bukur dhe trupin

Gënjeshtra mbi kurrizin tuaj, gjunjë vendosur. Tie një fjongo rreth hips (vetëm mbi gju) dhe pak më të përhapur këmbët në kasetë natyahnulasya. Merrni një trap në dorë. Ngritja hips tuaj në mënyrë që trupi juaj ishte i shtrirë në një vijë të drejtë. Kthehu tek pozicionin e fillimit. Kryen 2 grupe të 25 herë. Vendos një top në dysheme. Bie në gjunjë, duart vënë një lock mbi topin. Top Kotit përpara për aq kohë sa trupi nga gjunjët dhe majat nuk e tërheq në një vijë të drejtë. Topi rrotullon në pozicionin e fillimit. Kryen 2 grupe të 15 repetitions.