Ushtrime për zemrat e bukur dhe sjellje


Pas dorëzimit, shumë gra gjirit humbet formën e saj të bëhet saggy. Dhe pranishëm, shpesh lë shumë për të dëshiruar. Veshur fëmijën në krahë, gratë fillojnë të rri shtrembër dhe së shpejti ka një defekt, quhet shpatull fleta. Kjo jo vetëm që ndikon në bukurinë e trupit, në këtë pikë të fillojë një problem shëndetësor. Për të shmangur këtë të ndodhë, ju duhet të fillojnë të bëjnë ushtrime për gjoks dhe sjellje të bukur. Unë nuk e kujdesit se sa e vjetër jeni, shëndetin dhe bukurinë e nevojshme në çdo moshë. Një grup i ushtrimeve për zemrat e bukur dhe sjellje përfshin ushtrime për të mbajtur në muskujt gjoksit formë dhe forcimin muskujt e mbrapa.


Ushtrime për zemrat e bukur dhe sjellje
* Duke qëndruar në dysheme, këmbët gjerësi shpatullave larg, lidhur shuplakat në nivel gjoks. Për shkak të një të mprehtë dhe fillon të bëjë lëvizje të forta squeezing duart. Në llogari " dy pëllëmbët relaksohuni. Përsëriteni këtë ushtrim 10 deri në 20 herë. Ajo do të blejë zemrat e bukur dhe i hollë përsëri.

* Për këtë ushtrim duhet shtangë dore peshë 1 kg apo shishe plastike litërshe të mbushura me ujë. Y.p. shumë. Holluar dorë për dore dhe i bëjnë ato lëvizje rrethore, përpara parë, pastaj prapa. Përsëriteni ushtrimin 10 deri në 20 herë në çdo drejtim.


* IP - Përhershëm, këmbët së bashku, të përballet me murin dhe tërheq duart, prirje kundër murit. Në kohën e duhur, ne jemi duke e çuar bust sipërme të murit, duke bërë një lloj shtytje-ups, zatrymuyemosya në këtë pozicion për 3-5 sekonda dhe të kthehet në pozicionin e fillimit. Përsëriteni ushtrimin 10 deri në 20 herë.

* Duke qëndruar në dysheme, duart stsepyte pas shpinës së saj në kështjellë dhe të kryejë ato sa më shumë të jetë e mundur. Chin shtytje maksimale në gjoks. Bëni anim përpara, duke u përpjekur të bëj mirë përpara, përsëri mbetet e drejtë. Mbajeni këtë pozicion për 5 sekonda. Pastaj vypryamtes dhe të përsëritur për transportin e 10 herë.


* IP shtrirë në shpinë të tij, armëve ulur përgjatë trupit. Si mund të fortë Mbylle teh, Mbajeni këtë pozicion për shkak 10. Pastaj të relaksoheni muskujt tuaj. Përsëriteni ushtrimin 10 deri në 20 herë.

* IP njëjtë si në ushtrimin e mëparshëm. Merrni shtangë dore apo shishe me ujë në dorë dhe përhapjen tyre veç e veç, ngre, të përpiqen për të mbajtur ata për pesë sekonda. Merrni anën dhe të kthehet në pozicionin e fillimit.

* Shtrirë në shpinë, këmbët prirje në gjunjë, duart u bashkuan në një lock kokë. Heqë trupin e sipërme, vetëm rrip supe. Mbajeni për 3-5 sekonda në këtë pozicion dhe të kthehet në fillimin. Përsëriteni ushtrimin 10 deri në 20 herë.


* IP shtrirë në stomak, prirje e tij të armëve dhe të lidhura në kështjellë në pjesën e prapme. Gradualisht të heqë kokën tuaj, qafën, supet dhe bust sipërme. Barkut duhet të mbetet i shtrirë në dysheme. Përpjetë maksimale terhiq. Qëndroi në këtë pozicion për 5 sekonda dhe ngadalë heqë bust, supet dhe kokën në dysheme. Përsëriteni ushtrimin 10 deri në 20 herë.

* IP shtrirë në barkun e tij. Duart përgjatë trupit, ata kanë shtangë dore apo shishe me ujë. Në kohën e duhur, bashkëngjitni dorë për dore, për shkak të dy - të tërheqë ata përpara veten. Në numërimin e tre, dorë për dore, për shkak të katër mbrapa në pozicionin e fillimit.


* Për këtë pozicion stërvitje, në këmbë, duart në gjoksin e tij në frontin e tij. Dorë edukuar në dorë në të njëjtën kohë, vij maksimale teh. Mbetet në këtë pozicion për 5 sekonda dhe të kthehet në IP

* Duke qëndruar në dysheme, këmbët së bashku, krahët përgjatë trupit. Duart rrokje këmbë vetëm nën gju dhe të fillojnë të anim trupin përpara. Arritja pikë maksimale, zatrymuyemosya në këtë pozicion për 5-10 sekonda, duke u përpjekur të bëj përsëri. Ne të kthehet në pozicionin e fillimit. Kjo përsëris ushtrimin tre në pesë herë.


Ushtrime për zemrat e bukur dhe sjellje të mbaruar. Ata duhet të bëjnë çdo ditë, mundësisht në mëngjes dhe në mbrëmje. Pasi programi ushtrim është përfunduar, të marrë një dush kontrast, alternuara parë dousing me ujë të ftohtë dhe pastaj të nxehtë. Derdhje shpirtin për të mbajtur deri lëkura bëhet pak më e kuqe.

Për zemrat e bukur rekomanduar kundërta kompresa. Është e nevojshme për të përgatitur paraprakisht dy lojë me birila, një me ujë të nxehtë, e dyta me të ftohtë. Thith një peshqir në ujë të nxehtë para dhe të bashkangjisë në gjoksin tuaj, të mbajë për 20-30 sekonda, pastaj të ftohtë. Fund një kompresë të ftohtë ujë duhet-ftohtë. Herë nga 5 deri në 10 minuta.


Sa për ushtrime për sjellje, ata kanë nevojë për një njeri në çdo moshë, për shkak të moshës, ka probleme me shpinë pothuajse çdo personi. Dhe në këtë rast theksi vihet më shumë në shëndetin sesa bukurinë.