Ushtrime për metabolizmin


Nëse ju janë dhënë në mënyrë të përsëritur një premtim nga e hëna për të bërë sport, por kurrë nuk erdhi, ndoshta ju vetëm duhet të fillojë të vogla - për shembull, duke shikuar një ndryshim të preferuar seri nga shtrat në një karrige dhe për të kryer grup të thjeshtë të ushtrimeve. Lëvizja e thjeshtë jo vetëm të forcuar muskujt tuaj, por edhe aktivizon metabolizmin e trupit. Vetëm nuk është një parakusht - duhet të merren me të çdo ditë. Çfarë nevojitet për të ushtruar metabolizmin?



Lartësi e duart dhe këmbët
Uluni në një karrige të thellë, shtyjnë duart në supet e tij, bëj këmbët tuaja në gjunjë, prapa drejt. Alternuar shpjegoj këmbët, duke tërhequr ato përpara, duke ngritur dy duart deri Përsëriteni këtë ushtrim 15-20 herë. Ushtrim forcon muskujt në duar, këmbë dhe abs.



Push-ups nga karrige
Uluni mbrapa në haunches e tij në një karrige, të ligët duart tuaja në buzë të një karrige, peshës trupore transferuar në duar. Ngadalë shpjegoj armëve në kënd të drejtë në bërryla, atëherë shpjegoj armëve tuaj, trupi i përkulur deri. Përsëriteni 10-12 herë. Ky ushtrim ka për qëllim forcimin muskujt e mbrapa dhe të armëve.

Vër mënjanë për metabolizmin
Ulur thellë në një karrige, të heqë krahun tuaj të majtë lart drejt uprites drejtë. Ngadalë bëj në të djathtë dhe Mbajeni për disa sekonda, pastaj të kthehen në IP Përsëriteni anim në mënyrë tjetër, para se ngriti dorën e djathtë. Përsëriteni 10 herë në çdo anë. Kështu, ju do të forcojë muskujt laterale, të heqin qafe e yndyrë.


Duart lutjet me koeficient
Uluni në buzë të një karrige, duart të marrë zgjerues, regjistrimi çamçakëz në mes nën këmbët. Ngadalë holluar dorë për dore, duke u përpjekur për të hequr ato aq i lartë sa të jetë e mundur, pastaj të kthehen në IP Kryen 8-10. Muskujt në parakrahët marrë ngarkesë të konsiderueshme.

Mbrapsht në metabolizmin e atleti
Ulur në një karrige, pak bëj trupin tuaj përpara. Shkrihet dorë për dore (armët vendosur në bërryla!), Qëndroni në këtë pozicion për disa sekonda, pastaj të kthehen në IP Përsëriteni 10-15 herë. Kështu, muskujt më të forta të gjoksit dhe të pasme.


Përsëri të shëndetshme
Uluni në buzë të një karrige, armëve varur lirisht poshtë drejt prapa. Ligët përpara, duke tërhequr duart pak më lart. Mbajeni këtë pozicion për 30 sekonda, atëherë kthehet në IP Përsëriteni 5-10 herë. Pra trajnojë muskujt tuaj mbrapa, shpatull brez pangarkuar dhe muskujt të fortë qafës.

Swan qafën për metabolizmin
Vendi duart mbi supet, supet bëni lëvizje rrotulluese (e parë përpara, pastaj prapa). Kjo përpjekje për të tërhequr qafën, drag maja e tavanit. Frymë thellë. Kryen 10 herë. Ushtrim forcon muskujt e qafës dhe aktivizon qarkullimin e gjakut.


Barku i tendosur
Ulur në buzë të një karrige, të ligët në duart buzë. Këmba tërheq përpara vendosur pak në gjunjë. Zbyth, Pull stomak. Heqin këmbët, tërheq deri në bark, duke u përpjekur për të mbajtur kënd origjinal në gjunjë, pastaj përsëri në IP Përsëriteni 12-15 herë. Ushtrimi që synon forcimin e muskujve shtypni.