Ushtrimet për të mbajtur mollaqe dinjitoz dhe kofshët


Në mënyrë jetese pasive trupi i njeriut kërkon vëmendje. Kjo manifestohet me dhimbje në nyje, dhimbje në shpinë, si dhe për shkak të lodhjes kronike. Por jo gjithmonë kanë kohë për një të plotë sport. Në këtë rast, ju duhet të mësojnë disa ushtrime bazë që nuk do të marrë shumë kohë, por do të japë një efekt pozitiv në formë dhe humor. Ky artikull përmban ushtrime për të ruajtur mollaqe dinjitoz dhe kofshët.
1. Së pari ju duhet të ngrohtë deri muskujt. Për ta bërë këtë, të qëndrojë deri të drejtë, të vënë duart tuaja në seams. Unë të fillojë në mënyrë drastike dhe më të rëndë përfshijnë muskujt e mollaqe dhe bark. Përsëriteni këtë ushtrim 10 herë, duke vonuar muskujve në 7 sekonda.


2. Ushtrimi i ardhshëm - squats. Kontrolloni nëse sup këmbët vendosen width larg. Kur ju galiç për efekt të madh duhet të përfshijë muskujt e barkut dhe mollaqe. Përsëriteni këtë ushtrim 10-15 herë.

3. Organizoni këmbët sa më shumë të jetë e mundur dhe të ulen. Tani alternuar vendosjen e çdo këmbë mbi gishtin, ndërsa lodhje mollaqe saj nga fillimi deri në majë të gishtave. Do ta mbajë atë në këtë pozicion për 7 sekonda. Përsëriteni 15 herë për çdo këmbë.
4. Tani postrybayte një litar. Kthejeni këngën tuaj të preferuar, të imagjinojmë se në duart skakalochka tuaj dhe hidhen mbi 3 minuta pa ndërprerje.

5. Ushtrimi Final: Pull anën këmbë dhe do ta mbajë atë në këtë pozicion për 5-7 sekonda. Përsëriteni për çdo këmbë 10-15 herë.

Këto ushtrime janë shumë të thjeshta dhe të përshtatshme për të gjithë. Për shkak se ata nuk shkaktojnë më shumë tendosje në disa organe, por përfshijnë muskujt të mëdha të mollaqe dhe kofshët, e cila është e dobishme për të mbështetur ato në gjendje të mirë.
Për të konsoliduar Efekti këto ushtrime për të ruajtur tonin e muskujve të nevojshme për të ekzekutuar dy qasje. Në qoftë se ju përdorni ato për aktivitetet e përditshme, ata mund të ndryshojnë në këtë mënyrë. Në vend të hedhur litar në qasjen e dytë do të jetë tronditje organet përkatëse legenit. Ajo është një hips aktive dridhje. Ky ushtrim i thjeshtë ka shërim pronat, për shkak se gjatë kësaj shpejton aktive gjakut tronditje të organeve të legenit.


Opsion tri ushtrime mund të jetë squats thellë. Një ushtrim i pestë mund të ndryshojnë këtu si t'i hiqni anash, dhe pastaj të kryejë atë. Dhe të mbajë këmbën tuaj në atë pozicion për 5-7 sekonda. Por ky opsion nuk është i përshtatshëm për ata që kanë scoliosis.
Çdo vajzë dëshiron që të jetë e bukur dhe gjithmonë do të jetë, do të paguajnë më shumë vëmendje nëse të preferuar. Zgjoheni çdo mëngjes me ndjenjën se sonte ishte ditëlindjen tuaj dhe ju do të gjeni në mënyrë shumë të reja dhe interesante.

Wake up dhe buzëqeshje. Tani, bëni stërvitje, të marrë një dush dhe të posnidayte bollgur llapa. Dita juaj filloi mirë, të vazhdojë për të pushtuar atë në të njëjtin humor.