Yoga ushtrime në Trupin peshës


Yoga në peshës - ajo akrobaci dhe meditim. Le të flasim në këtë artikull në lidhje me ushtrimet yoga në trupin e peshës! Try it - ju me të vërtetë pëlqen dhe doni të ndiheni të vërtetë zog kryer këtë ushtrim.
Ushtrimi "Angel"
Qëndroni kështu që hamak ju lënë prapa në bel. Dhe të mbajë në duart e tij mbi kokën e tij. Ngjit çorape, pastaj në një lëvizje hamak rewound nën gjunjët dhe të ulet në formuar qese (pozita "perimetri qese"). Kape buzë e pasme e hamak dhe përhapjen duart në t-formë pozitë. Dyqan tij mbrapa linjë.Ushtrimi në zero gravitetit "vigvam"
Qëndroni përpara një shtrat i varur. Merrni disa hapa përpara dhe të vendosur në një pozitë të drejtë kënd, gënjeshtër mbi të. Shpërndajë dorë për dore dhe të vazhdojë të zvarritet tip përpara, duke tërhequr shpinë. Prekin në dysheme me duart e tij. Largohet përsëri, duke lejuar duart për rrëshqitje. Duke qenë direkt në përputhje të shpatin, të qëndrojë në nosochky.

"Flying Dog"
Nga pozita e "vigvam" bëj gjunjët dhe të heqë dorë, duke zbuluar kofshën. Tërhiqe thembra tuaj për mollaqe afër. Ushtrimet në antyhravitatsiynoyi yoga kryhet duke përdorur një shtrat i varur pezulluar nga tavani me një leckë të butë. Vonesa Koha optimale në Asan - 1-3 minuta në varësi të kapacitetit. Pas kompleksi kryesor duhet meditim, i ulur në një shtrat i varur në një fshikëz. Antihraviti fillestar ndihmon të përgatiten për postures përmbysur dhe të tjera të ndërlikuara lejon komplikojë Avancuar praktikën, duke shtuar në të elemente të akrobaci. Yoga punon jashtë në mënyrë të barabartë në grupe të mëdha muskujve të peshës, offloads shpinë dhe nyje, përmirëson koordinimin, trajnon kardiovaskulare dhe sistemet e frymëmarrjes. Ajo është e kundërindikuar për njerëzit që kanë pësuar trauma kohët e fundit, që vuajnë nga hipertensioni dhe gratë shtatzëna. Të bësh atë është e rëndësishme të kontrolluara rreptësisht nga mësuesi, gradualisht duke lëvizur nga e thjeshtë për të paraqet komplekse.


Ushtrimi në zero gravitetit "Cannonball"
Nga pozita e "vigvam" të butë, duke mbajtur barkun tuaj të shtrënguar dhe mbajtur bilancin, tërheq gjunjët në gjoks tuaj dhe kuptoj duart e tyre. Kryetari dhe shtytje gjunjët.

"Robin Jump"
Nga pozicionin "qese perimetër" shtrirje të gjithë gjatësinë e këmbëve hamak. Tjetra, të mbajë në buzë e pasme të saj dhe të ligët mbrapa, caving në bel. Ngadalë ulur në duart tuaja në buzë të hamak dhe në fund prekni seksin e tyre.

"Bell"
Nga pozicioni i trupit "Robin Jump" bëj këmbët tuaja, duke i shtyrë hamak nën gju, dhe trupi skrutyvshy, duart e kuptoj këpucë me majë.


Ushtrimi në zero gravitetit "Possum në një pemë"
Vendi hamak në nivelin e coccyx. Dhe të mbajë në duart e tij mbi kokën e tij. Të mbajë tensionin për të parandaluar rrëshqitje në fund të hamak mbrapa. Lift me gjunjë dhe të heqë këmbët lart. Shpërndajë ato nëpër qendra në anët dhe kuptoj hamak.

"Njeriu Vitruvian"
Nga pozita e Possum e trupit në një pemë ", mban në mënyrë të vendosur hamak, ashpër tërheqë veten lart. Në të njëjtën kohë, u përhap këmbët e tij veç e veç.

"Star"
Nga pozicioni i trupit "Njeriu Vitruvian" duart bëjë përgjimin e kundërt. Palosje mjekër tuaj në gjoksin tuaj dhe të marrë një salto përpara. Mbani këmbët njëri-tjetrit. Pasi hip do të jetë në duart lart, më të ulët në dysheme.