Ushtrime Fitball për njeriun e muskujve


Bërë kohët e fundit klasa shumë në modë me foshnje në fitball, apo topin zvicerane. Dobishme ky top mrekulli dhe nënat. Unë rekomandoj atë për të gjithë ata që dëshirojnë të blejnë për të humbur peshë, të ruajtur formën e mirë dhe shpirtrat e mirë. Kemi një grup të vogël të ushtrimeve, që unë të bëni tri herë në javë. Para seancat mos harroni të ngrohtë deri: pobihayte, ulem në fitball dhe postrybayte "popruzhynte" në vend ose potantsyuyte 5-10 minuta me muzikën tuaj të preferuar. Flisni për ushtrime fitball për muskujt në njeriun.


Për këmbët e hollë dhe mollaqe Drejtave elastike
Kryen çdo ushtrim për 10 repetitions për njerëzit. Vendos la fitball për veten e tyre, shtrihen në anën e tij në mënyrë që ju mund të mbani ekuilibrin tuaj, duke u mbështetur në këmbën e majtë. Ngrenë dhe të ulët të drejtë prirje tuaj këmbë në gju, në anën, dhe pa rënë në dysheme, mbrapa dhe me radhë. Ushtrimi dhe të bëjë në anën tjetër. E njëjta ndjekë një këmbë të drejtë.

Gënjeshtër banesë në barkun e tij mbi topin, duart uprites dysheme. Ngritja dhe ulin këmbët vijë i drejtë - e parë nga një, atëherë së bashku. Gënjeshtra mbi kurrizin tuaj, këmbët nderura në gjunjë, e vënë mbi topin. Tani ngadalë të rritur dhe më të ulët legen, mollaqe lodhje. Gënjeshtra në dysheme, të mbajë këmbët fitball, ngre këmbët tuaja drejt deri, shtrydh lëvizjet top elastike.


Pull muskujt këmbë dhe mollaqe. Këto ushtrime për muskujt e njeriut të bëjë 20 repetitions. Gënjeshtra në dysheme, këmbët prirje, vend në fitball, duart - mbi kokën e tij. Ngritja dhe bust të ulët. Qëndro shtrihen në dysheme, të armëve në anët tuaja të tërhequr, këmbët topin kuptoj dhe ngrini. Ulët poshtë këmbët drejtë pa prekur në dysheme. Kthehu tek pozicionin e fillimit. Pas këtij ushtrimi, shtrihen në shpinë mbi topin, vytyahnitsya dhe relaksohuni. Ushtrim shtesë. Nëse hapësira e lejon, ju mund ta bëni këtë ushtrim fun. Shtrihuni në dysheme, bëj këmbët tuaja në gjunjë. Merrni duart fitball, butësisht hedh atë dhe kapur këmbët drejtë. Mos u shqetësoni nëse jo menjëherë të ketë sukses! Gjëja kryesore - të përpiqen dhe të mos heqë dorë!


Për zemrat e bukur dhe duar të forta
Stand up drejtë, të marrë topin në dorë dhe shtrydh pëllëmbët e tij. A 2-3 grupe të 10 herë. Gjatë trajnimit, vini re frymë: ajo duhet të jetë i lirë! Uluni në dysheme dhe vendin e rregulluar fitball në mes të këmbëve. Duart kuptoj topin. Round mbrapa, shtrihen muskujt tuaj.