Ushtrimi për depresion tek njerëzit


Depresioni, si çdo kusht tjetër morale, nuk është kuptuar plotësisht. Por në sajë të mjekësisë të pazakonta dhe mbikëqyrje mjekësore për qindra vjet, mungesa e energjisë, apatia dhe indiferenca ndaj të tjerëve mund të korrigjohet duke përdorur acupressure, acupressure. Ju duhet të ushtrojnë vetëm ndihmë me depresion të njerëzve.
Mungesa e metodave moderne të diagnostifikim të sëmundjeve të ndihmuar mjekët të mësojnë njeriun e lashtë si një njësi koherente të natyrës, të cilat ndikojnë në të gjithë fuqinë e saj. Kjo sëmundje është parë si një grup të çrregullimeve të të gjitha pjesëve të një sistemi kompleks, dhe trajtimi u bë në faza dhe sipas të njëjtave ligjeve të natyrës. Sot ne e dimë se në ekzekutimin e ndonjë sistemi është truri dhe mbaresa nervore të lidhura. Acupressure lejon në mënyrë indirekte të ndikojë në organet dhe sistemet. Gjëja kryesore - të dinë se si.Ushtrimi 1
Pozicionin e fillimit për depresion në trup - ulur në një karrige të butë. Ngritja duart tuaja në nivelin e gjoksit dhe të lidheni me gishtin e majtë të gishtit të djathtë. E njëjta gjë të bëjë me të gjithë gishtat tuaj. Forcimi i presionit ndërmjet bravo. Le të shkojë dhe të bëjë të njëjtën gjë me të tjerët. Shtrëngojnë duart dhe gishtat Mbylle mbrapa. Jo shkëputje ato pak të rritur presionin dhe për të sjellë shuplakat bashku. Nëse nuk punon herë të parë, Stick. Ushtrim të përsëritur 3 herë.

Ushtrimi 2

Gjej palme në bazë të folds tërthor të cilat kalojnë në dore. Nga folds mënjanë dy gisht tërthor mendërisht gjetur në mes erdhën në linjë. Vendos këtë pikë gishtin e mesëm. Shumica pikë bie në pjezë dhe gjatë një masazh është mjaft e ndjeshme. Liroj presion gishtit nëse vëreni dhimbje në dorën tuaj ose marramendje. Masazh Bëni qarqet clockwise 7. Përsëriteni në anën tjetër.

Ushtrimi 3
Për depresioni paraqet koncentrimin në trup ju do të duhet të ulen këmbëkryq, vendosur gjunjët e tyre. Lidhu me thumb mesatare në të dy duart, shtypni. Pika Podushechtsi është në gishtin e mesëm. Ky ushtrim është përdorur jo vetëm për depresion, por edhe në tërbim shfrenuar, stuttering.


Ushtrimi 4
Gishtin e mesëm fërkoni këto pika në figurën në fytyrë. Gjatë ushtrimit të mirë uleni ose shtriheni si marramendje mund të rrisë qarkullimin e gjakut.

Ushtrimi 5
Pikët janë në të dy anët e pjezë Akilit, drejtpërdrejt nga kockat spikatur. Masazh tyre clockwise 5 herë.

Ushtrimi 6
Pozicionin e fillimit për depresion në trup - të shtrirë në barkun e tij. Kjo do të duhet të mbështetet në ndihmën e një personi tjetër. Është e nevojshme për të gjetur rruazë më të spikatur në bazën e qafës dhe të tërhiqen nga ai kalojnë një gisht. Vendos në pikën formuar gishtat dhe masazh me presionin mesatar 10 herë në një drejtim, 10 - në një tjetër. E njëjta gjë është bërë me dy pika në bel dhe dy gishta më poshtë. Presioni mbi pikat vetëm mesatare.