Disa ushtrime mund të jenë të rrezikshme për shëndetin


Mënyra më e lehtë për të ndërtuar aktivitet fizik. Merrni shtangë dore, shtrihen në dysheme dhe duke bërë atë që të ofrojnë revista e grave në artikujt e tyre. Disa ushtrime mund të jenë të rrezikshme për shëndetin dhe duke bërë ato të gabuar, ne rrezikojmë lëndim, nuk është e mirë.
Disa ushtrime janë të rrezikshme për shëndetin
Ushtrime për nyje të rrezikshme
Ushtrimet më të popullarizuara për mollaqe dhe këmbët janë lunges dhe squats. Ata janë të efektshme, por performanca e tyre është e rëndësishme që të mos bëjnë gabime. Mos mbledhje shumë të ulët. Ushtrimi "Peshkatar jashtë" prishur shumë i gju se çdo sport tjetër. Nëse më shumë se 90 gradë kthesë gju, atëherë ajo mund të shkaktojë probleme të qarkullimit të gjakut dhe menisk i hequr në fytyrë. Mbledhje, të mbajtur pellgu ishte mbi gju ose kofshët e tuaja janë paralele në dysheme.


Kur ngritur, të mbajtur këmbët tona paralele. Nëse ju doni të sjellë gjunjët, kjo do të çojë në plagosje ose Lidhje menisk.
Pikërisht mbledhje të mbajtur të strehimit, të marrë legen. Kur tilted përpara ngarkuar shpinë mesit dhe mjekër, gjoks pubescent, do të prishin jetën e gjirit dhe qafës së mitrës.

Shpinë nuk ekziston për rrotullim
Ne lodhur veten twists rastin për shpatet të ndryshme dhe bel të hollë. Çfarë probleme mund të na pritë?
Prirje, nuk rrumbullakosura mbrapa, mos rri shtrembër. Kur përshkruar një ushtrim të quajtur "tendenca", revista dhe trajnerë kërkojnë që ne të shtrirë në gishtat këmbë, gjunjë bëj kohë. Këto kërkesa janë të mira për uyazyka që ju do të bëni këtë ushtrim pa sutulyachys dhe gjunjët nuk do të ndihet dhimbje. Përndryshe ajo nuk është fiziologjike, dhe për këtë arsye të dëmshme.


Mbani gjunjët kur lakimi pak të butë, mos e terhiq poshtë kokën, dhe jo duart, dhe të ushqyerit, mos e prekni qafën mjekër. Dhe kjo nuk ka rëndësi se në këtë rast ju vetëm prek duart apo këmbët gjunjët dhe këmbët me pajisjet shumë të drejtë është, nuk është një ushtrim i rëndësishëm formal.
Nuk ka nevojë për t'u kthyer trupin me shkop gjimnastikor mbi supet e tij. Këto twists në shpatin, ulur, në këmbë, kur përfshihen në programin dhe shkolla e quajti "mulli". Për njerëzit pas dyzet vjet, ata janë shumë të rrezikshme. Në thelb shpinë të njeriut nuk është menduar për të kthehet majtas ose djathtas. Është gjithashtu e mundur që të mësohet për atë që nga fëmijëria, por pas 35 vitesh përpjekje të tilla janë "në pushim" shpinë tensionohet ind lidhës dhe nervore rrënjët, të cilat janë duke lëvizur larg nga ajo.


Ushtrimi për muskujve të drejtpërdrejtë
Nga viti në vit për të luftuar stomak Rekomando ashensor, këmbët, trupin shtrirë në dysheme. Ky është një ushtrim i madh për abdominals, shpjegim të rralla. Megjithatë, në qoftë se keni kryer këto ushtrime të saktë, ajo do të jetë e vështirë për të arritur efektin.
Rritja Ushtrimi strehimit quajtur gjarpërues. Dhe të gjithë për shkak se pjesa më e madhe e shtypit, është muskujve rectus abdominis, dhe ajo është projektuar për të zorrë përpara prirje, sikur afrohet brinjë të pelvisit kockat janë të vendosura në bark. Dhe mendja ju, nuk gjunjët ose hips vendosur vetë trupit dhe hip përbashkët. Pra, emri "gjarpërues" Ajo ndjehet aq lakimi në bel.


Këshilluar shpesh kur heqjen e strehimit fus këmbët nën divan. Megjithatë, nëse personi vendos, pra, këmbët, ai rritet nëpër muskuj çapokor mesit dhe muskujt e hips, dhe jo nga muskujt e barkut. Kjo në vetvete është shumë i fortë, dhe kur fryrë, ajo bëhet e vështirë dhe Tolstoi. Si rezultat i shpinë mesit është shtrirë përpara, ajo deformon dhe shikimi rrit stomak.
Është e lehtë për të shmangur problemet, të kujtojmë emrin e "gjarpërues" dhe bëj trupin tuaj në vend Aktivizo gjunjët dhe ijet. Jo fshij, dhe ngadalë tërheq brinjë në bark të ulët, dhe pastaj të njëjtën lëvizje gjatë dhe koprac opuskaytesya mbrapa. Imagjinoni një iriq, i cili më bëni në një top. Këmbët nuk do të kapem dhe dele e tyre dhe të vënë këmbët tuaja në afërsi të mollaqe.

Mos u shqetësoni nëse ju bëni, ajo rezulton, një lot dhe supe pak blades off dysheme. Por në këtë ushtrim punon shtypin.

Nëse jeni të lodhur për të trajnuar, pastaj të marrë frymë
Shumica e lëndimeve dhe gabime të ndodhë kur një person është i lodhur. Pra, në fund të trajnimit të nevojshëm për të reduktuar intensitetin dhe të monitorojë nga afër pajisjet. Midis ushtrime zgjasin pushimet. Frymëmarrje e duhur ndihmon për të parandaluar lodhje.
Frymë të gjithë barkun, të thellë, jo forcojë rrip bel për frymëzim të vendosë supet dhe të tërheqë ajrit përmes gojës. Nëse ju nuk mund të marrë frymë me hundë e tij, ju mund të nxjerr përmes gojës. Frymëzimi është gjithmonë një e skadimit pak më e shkurtër dhe ushtrimi i pushtetit në përpjekje duhet të përbëjnë në tym. Për shembull, kur ne ulemi-ups kanë tendencë për të ulur në mbytje dhe tym të rritet. Frymë në asnjë rast të vonohet.


Këto ushtrime mund të jetë i rrezikshëm për shëndetin, kështu që të përpiqet të bëjë ato siç duhet në mënyrë që ata nuk mund të dëmtojë ju.