Ndërhyn ikur shkallëzuar në masë muskulare


Gjithkush e di se si ritëm të shëndetshme. Ajo forcon trupin, trajnon durim, ndihmon për të shmangur shumë probleme shëndetësore. Vrapimi është e mirë për rritjen e muskujve, është e rekomandueshme bodybuilders. Por ka një mendim që shkon në kundërshtim pengon këtë. Le të shqyrtojmë nëse running pengon muskujve.
Pse nuk ishte një propozim i tillë? Mendoni, në qoftë se ju tregoni një atlet duke filluar që me shkon mund të ndërtojë muskujt, ajo fillon për të trajnuar çdo ditë, dredha-dredha kilometra përreth stadiumit. Si rezultat, të gjitha forca dhe energjia do të shpenzohen. Pas drejtimin punën e trupit do të përqëndrohet në burimet e rimëkëmbjes, por jo për ndërtimin e muskujve. Kjo jo vetëm pengon rritjen e tyre, por gjithashtu mund të zvogëlojë ato. Shumë trajnerë janë këshilluar të mos kandidojë në të gjitha. Kjo është shumë më e lehtë se sa duke shpjeguar se si për të kandiduar.Çfarë ndodh gjatë garës?
Shumica e duke u përpjekur për të humbur peshë përmes grua vraponte për sport. Ata të kandidojë në park ose në stadiumin në ritëm të lirë. Zakonisht, trajnimi i tyre nuk do të zgjasë më shumë se 15 minuta. Megjithatë, aktivizon muskujt e zemrës dhe aktivitetet e tij të përfshira në punën pas drejtimin më të gjatë se 20 minuta. Ishte në këtë kohë trupi fillon të djegur dhjamin e tepërt.

Por kur vjen puna për Bodybuilding, rasti erdhi mënyrë? Konsideroni përfshirjen kardiotrenuvan në plan të rregullt. Për të vendosur peshën e një skeme të tillë është përdorur shpesh si trajnim të hënën, të mërkurën dhe të premten. Sigurisht, running është e nevojshme. Ajo zhvillon durim, forcon zemrën, privon trupin nga substancat e dëmshme. Megjithatë, trajnim i tillë kërkon energji shtesë që është marrë jo vetëm nga rezervat e yndyrës, por edhe në masë të muskujve. Prandaj është e rekomandueshme për të kryer kardiovpravy peshë pa ditë trajnimi. Në këtë rast, e martë, e enjte dhe të shtunën.


Si për të drejtuar?
Për të ikur nuk e pengojnë rekrutimin e mases muskulore, mos ndjekje shpejtësi të lartë nga fillimi. Ritmi i ngadaltë është gjithashtu i paefektshëm. Ideal - një rritje graduale në shpejtësi. Kohëzgjatja vrapim duhet të jetë 30 minuta. Kështu për të parë 15 minuta të duhet të ngadalësohet gradualisht të ndërtuar me shpejtësi. Ju nuk keni për të mbyten. Trupi ka për të marrë të përdoret për të presioneve të tilla. Në qoftë se nga fillimi për të filluar për të kandiduar në një ritëm të shpejtë, me të gjithë oksigjenin e jashtë trupit dhe për të rritur rezervat e shpejtësi të lartë nuk do të kenë kohë. Rezultati është uria oksigjenit nga muskujt. Njeriu nuk mund të kandidojë, ai ka një dëshirë për të ndaluar dhe të pushoni. Në këtë shtet, muskujt konsumojnë gjithë energjinë. Kjo është arsyeja pse një trajnim i tillë të parandaluar "ndërtimin" e trupit.


Gjatë 15 minutave trupin ngrohja deri, duke u përgatitur për të ngarkesës. Si zemra - një muskul, ajo është gjithashtu e nevojshme për të dhënë kohë për ngrohje. Pastaj ju mund të filloni për të përshpejtuar. Nëse ndonjëherë përsëri ndjejnë mungesën e ajrit, atëherë mos më mundo veten, dhe perervitsya dhe të ulur normën. Një çift të workouts ju merrni përdorur dhe ju do të jetë shumë më e lehtë për të kandiduar. Mbi të fundit 5 minuta për drejtimin e duhet të ndryshohet për të ecje të shpejtë, pastaj të ndryshojë ritmin e saj të zakonshme.

Përfitimet e drejtimin
Nëse qasja e saktë për kardio, ata jo vetëm që parandalojnë rritjen e muskujve, por edhe të ndihmojë për të sjellë trupin e toksinave, të forcojë zemrën, pasurojnë trupin me oksigjen dhe tru. Për më tepër, kjo është një mënyrë e mirë për të humbur peshë dhe të përshpejtojë metabolizmin. Dëme muskujve vetëm mund të kandidojë teknikën e gabuar. Gjëja kryesore është të mos ndjekur shpejtësinë dhe jo "sachkuvaty."