Ushtrime Streytchinh palestër për muskujt


Ushtrime Streytchinh palestër për muskujt është një nga fushat e palestër. Ajo është, në fakt, që shtrihen, ky numër streytchinh ushtrime palestër për t'ju ndihmuar të shërohen fleksibilitet, mospagimi cat. Por duke tërhequr muskujt duhet të jetë graduale, përndryshe rrezikoni të bëni ndrydhje. Streytchinh përfshin kryerjen e ushtrimeve panxituar, kështu që ndarja është "jo-go" yndyrë.
I qafës
Stand up drejt, këmbët më të gjera se sa shpatullat, krahun e majtë përgjatë trupit. E drejta dorën e kuptoj kokën e saj tilts në të djathtë. Sup më të ulët e majtë poshtë. Duket e drejtë deri. Fix këtë pozicion për 10-20 sekonda. Duhet të marrë frymë thellë. Në Nxjerr - Pull barkun. 4 Përsëriteni frymë thellë. Pra, është mënyra të tjera.


Gjoks dhe shpinë muskujt
Në këmbë, këmbët më të gjera se sa shpatullat, gjunjët relaksuar, këmbët paralele. Për gjoks frymëzim ngre sa më shumë që të jetë e mundur. Në nxjerr, tërheq mbrapsht dhe të harmonishëm barkun. 4 Përsëriteni. Ushtrimi Streytchinh palestër përmirëson qarkullimin

Zona kular (zona e pasme të qafës dhe shpatullave brez)
Stand up drejt. Këmbët më të gjera se sa supet. Për frymëzim heqë duart nëpër anët lart. Duart pak shtrirë lart. Në nxjerr, sup dhe shpatull të ulur poshtë, tërheq barkun, tip tyahnysya up. Duart më të ulëta "kryq" në vetvete. Duhet të marrë frymë thellë. 4 Përsëriteni. Ushtrimi përmirëson qarkullimin e gjakut dhe të ushqyerit e indeve të trurit.


Gjoks dhe muskujt e barkut
Në këmbë, këmbët më të gjera se sa shpatullat, gjunjët relaksuar, këmbët paralele. Punon vetëm ndërtimin! Paralel gjoks në shitore dysheme nga njëra anë në tjetrën 4 në mënyrë të përsëritur.

Shpatet Side
Punojnë mbrapa dhe muskujt e barkut. Stand up drejt, këmbët më të gjera se sa shpatullat, nivelit gjunjë. Ngritja dorën e majtë e lart, të dorës së djathtë - përgjatë byk. Ngadalë nahylyaysya anash (djathtas) derisa ju të ndjeni tensionin e muskujve në anën e djathtë dhe flamurin e majtë. Kraharorit ditur. Prapa tij nuk është rrumbullakuar! Fix këtë pozicion për 10-20 sekonda. Duhet të merrni frymë ngadalë dhe thellë. Në nxjerr, tërheq barkun tuaj. Pastaj - përsëri në Y.P. dhe për të ndryshuar shpatet anësore. 4 Përsëriteni.


Ushtrimi funksional palestër streytchinh për tërë trupin
Këmbët më të gjera se sa supet, këmbët paralele. Duart pushoni në gjunjë e tij, përsëri drejt. Anim përpara, gjoks përpara, teh larg, marr me vete shpatullat mbrapa, pak bëj shpinën. Trupi tërheqë në të djathtë. Pas exhaling rrumbullakosura mbrapa, legen e drejtë përpara, tërheq barkun. Trupi tërheq në të majtë. 4 Përsëriteni. Ushtrimi rrit qarkullimin e gjakut në muskujt, rrit energjinë dhe efikasitetit. IP Ulur në dysheme, këmbët tërheqë para jush, tërheq çorape veten. Duart e drejtë përpara dhe të mbajë paralele në dysheme (dora e djathtë vë në dorën e majtë). Në nxjerr, të drejtë deri të lartë, shpatullat - poshtë. Kraharorit drejtë deri, tërheq barkun. Për frymëzim nahylysya përpara (përsëri duhet të jetë e sheshtë, këmbët paralele dhe artikull maksimale). 4 Përsëriteni.


Shtrihen muskujt e mbrapa dhe paralizoj
Ulur në dysheme, këmbët tërheqë para jush, tërheq çorape veten. Për frymëzim duart flakë në anët paralele në dysheme. Lartë po përballet me lart, shpatullat - poshtë. Përsëri është e sheshtë. Drejtë kraharorit up. Në Nxjerr shpatet Complete: shpat fillon me gjoks, pastaj duart e tij kuptoj këmbët. Rregulluar pozicionin për 30-60 sekonda. Jo shumë uli kokën poshtë, gjoksin e tij e drejtë përpara - tyahnysya në gjunjë pa gjarpërues shpinën. Duhet të merrni frymë ngadalë dhe thellë. U kthyer në IP, kreu ashensor, supet vrasjeve, tyahnysya gjoks up. Plotësoni 1 herë.


Shtrihen muskujt e barkut
Shtrirë në barkun e tij. Këmbët së bashku, të përkulura armëve, pjesa tjetër në dysheme. Heqë bust tuaj off dysheme, ngre krahët, tip tyahnysya lart. Duhet të merrni frymë ngadalë dhe thellë. Për frymëzim tyahnysya gjoks përpara. Në nxjerr përfshin stomakun. 4 Përsëriteni.

Gjarpërues dhe relaksim të plotë
Shtrirë në shpinë të tij. Pull gjurin e djathtë dorën e majtë në stomak. Kthejeni gjurin e majtë në mënyrë që ajo prek kat. Djathtë çoje. Duhet të merrni frymë ngadalë dhe thellë. Ngadalë të kthehen në IP Përsëriteni në anën tjetër.


Shtrihen në shpinë
Shtrirë në barkun e tij. Tërhiqe legen tuaj në shputë. Pruchaysya gjoks në dysheme, nga ana maksimale të tërheqë (tyahnysya gjithë trupi). Bazuar në gjunjë e tij, të rrumbullakët shpinën dhe tërheq barkun tuaj. Uluni në këmbë, shpjegoj shpinën dhe tip tyahnysya lart. Përsëriteni 1 herë. Ushtrimi përmirëson rrjedhjen e gjakut në gjymtyrë të ulët, legen.