Ushtrimi për një trup të shëndetshëm


Ushtrimi për trupin shëndetësore jo vetëm të ju ndihmojë për të forcuar shëndetin e përgjithshëm të trupit tuaj, por edhe të bëjë figurë tuaj, bel dhe mollaqe - me të vërtetë e bukur dhe elastike. Para se të kthehen shpirtrat e mirë dhe dëshirën për të arritur majat mëdha në ushtrimet dhe mësimet.
Shpatet e sulmeve
Nuk janë muskujt e këmbëve dhe duarve. Qëndroni drejt, këmbët sup width përveç, armëve shtriu për palët paralele në dysheme. Bend gju tuaj të drejtë dhe dorën e majtë prek këmbën e djathtë. Kthehu tek pozicionin e fillimit dhe të përsëritur në anën tjetër. Kryen ushtrim fizik për 2 minuta, duke ndryshuar gju."Burpy"
Nuk janë muskujt e këmbëve, mollaqe dhe të armëve. Qëndroni drejt, këmbët gjerësi shpatullave larg, duart ulur përgjatë trupit. Kryen squats dhe vendin duart në dysheme në një distancë pak më të gjerë se sa gjerësi shpatullave. Lëvizja Sharp e këmbëve të shtyjë poshtë në dysheme dhe për të marrë një pozicion slats kërcim. Gjithashtu hidhen përsëri në gjendjen e mëparshme dhe të qëndrojë deri. Plotësoni 5 repetitions. Për të arritur rezultate të mira, ne ju rekomandojmë që të ndjekin tre parime: të shmangur monotoni. Shumë shpesh njerëzit hedhin angazhuar në palestër, sepse ata marrin trajnim mërzitur monoton. Në këtë drejtim pesëgarësh - sportin më të mirë për shkak se atletët nuk e vetëm të drejtuar, duke notuar, xhiruar, por të angazhuar edhe në skermë dhe hipur mbi kalë. Prandaj, ne rekomandojmë diversifikuar llojet e aktiviteteve.


Rest në mënyrë aktive. Në pyetjen "Sa shpejt të rivendosur formën për një ngjarje?" Ne nuk mund të përgjigjem. Nëse për ndonjë arsye ju nuk mund të ushtrojë, ka shumë mënyra për të mbajtur të arsyeshme. Ajo mund të jetë aq e lehtë shëtitjet dhe rritjet në ekspozitë. Gjëja kryesore - nuk ulen akoma. Vendosni qëllime të arsyeshme. Mos u mundoni të ketë sukses në çfarëdo qoftë ajo ishte, në një goditje - kjo nuk është e mirë nuk do të rezultojë. Gjithmonë i kushtoj vëmendje për detyrë urgjente vetëm gjobë dhe bëjnë punën e tyre. Pra, ju gradualisht, në hapa të vegjël, mund të arrijë e dëshiruar, si në palestër dhe në jetën personale.


Lunges
Nuk janë muskujt e këmbëve dhe mollaqe. Marr shtangë dore, të qëndrojë deri të drejtë, këmbët gjerësi shpatullave larg, duart ulur përgjatë trupit. Gjunjët vendosur, të bëjë lëvizje e beftë me këmbë të djathtë përpara. Goditur në këtë pozicion, të shtyjë poshtë këmbën e djathtë nga kat, vypryamitsya dhe të heqë gju tuaj të drejtë në nivelin e hip. Këtu ndiqni zgjatem këmbë të drejtë mbrapa. Kryen ushtrim fizik për 1-2 minuta (në varësi të nivelit të trajnimit), me rotacion lunges përpara dhe prapa me rritjen e gju. Ndryshojë këmbët dhe të përsëritur.


"Piramida"
Nuk janë muskujt dhe duart shëndetësore arritura, gjoks dhe të muskujve-stabilizant. Merrni paraqesin strips në parakrahët. Mbajtja parakrah tij mbi seksin, befas heqë hips tuaj dhe barkun deri në mënyrë që trupi juaj ngjante një letër të përmbysur «N», të mbajtur gjatë pesë kate. Merre dispozitat strips duke u fokusuar në pëllëmbë, do ta mbajë atë për 5-10 sekonda, pastaj ngadalë të marrë pozicionin e "qen surrat poshtë." Kthehu tek paraqesin strips dhe vendin parakrahët në dysheme. Ndiqni sërish 2-3.

Nuk janë muskujt e krahut të shëndetshme dhe mollaqe. Qëndroni me këmbët tuaja më të gjerë se sa shpatullat, bërryla prirje, shtrydh duart në grushta në nivel gjoks. Ndiqni squats cekët dhe duke marrë pozicionin fillestar, të bëjë goditje këmbën e djathtë përpara. Kryen squats, alternuara goditje e majtë dhe të djathtë, këmbë 1-2 minuta. Pas ushtrimit, dridhen këmbët, duke marrë ngarkesën.

"Flying Hawk"
Triceps punës, muskujt e barkut dhe shpatullat. Marr shtangë dore dhe të qëndrojë deri të drejtë, këmbët gjerësi shpatullave larg, duart ulur përgjatë trupit. Përpara Lean, shpinën drejt, paralel trupin në dysheme, shtypni stresues. Shpërndajë dorë për dore dhe i rritur ato në nivelin e shpatullave, pëllëmbët duke kërkuar deri. Të mbajë për 1-2 minuta. Dip duart tuaja dhe të bëni një tjetër 2 Përsëriteni.


Hedhur me shtangë dore
Nuk janë muskujt e këmbëve, mollaqe dhe armëve për shëndetin. Merrni një trap në të dy duart dhe të qëndrojnë deri të drejtë, bërryla prirje, duart në nivel shpatull, shuplakat mbi. Hopping përhapjen këmbët anash më të gjera se sa supet, duart dhe të heqë pak në anën e lart, shuplakat përpara. Kthehu tek pozicionin e fillimit dhe të bëni stërvitje për 1-2 minuta.