Ushtrimi për të forcuar venat


Takë të lartë, xhinse thatë dhe "zyra" Jeta nuk është të ndikojë shumë mirë në shëndetin, dhe forcimin venat tona. Mohojnë rrezikun e "yjeve" në këmbët e tyre ndihmon fizioterapi. Në këtë lloj të avantazheve aktivitetit fizik shumë. Së pari, ajo nuk ka contraindications, kështu që të bëjë ushtrime fizike mund njerëz të të gjitha moshave dhe shëndetin. Së dyti, disa stërvitje (tetë "ndalesa dhe rrotullon), ju mund të bëni në zyrë dhe madje edhe në makinë, si fondet e çastit për të përmirësuar qarkullimin në këmbë. Dhe më e rëndësishmja: palestër mjekësore ndihmon të ndjehen më mirë, që është një motivim i madh për të vazhduar trajnimin në një nivel më të rëndë. Sot ju do të mësoni ushtrimet më të mira për forcimin venat.


Ngrohtë për të forcuar venat
Para komplekse brenda 3 minuta ecin në këpucë me majë tuaj të parë, e ndjekur në këmbë e sipërfaqeve të jashtme dhe të brendshme të këmbëve. Pastaj merr frymë thellë dhe për të rritur krahët tuaj deri. Në nxjerr duart ashpër të ulëta poshtë.

"gërshërë" në bark
Roll peshqir në gjysmë dhe vendin e saj në dysheme. Gënjeshtër banesë në barkun e tij në një peshqir dhe të pushoni bërryla në dysheme, shtrydh duart në grushta dhe për të mbajtur mjekër, këmbët shpjegoj. Ngritja këmbët tuaja për një minutë dhe të bëjë mahi në dorë, kujton e lëvizjes së gërshërë. Relax dhe të bëjë 2 grupe.


"Tetë" gjurmët
Uluni në një karrige, ngre këmbët tuaja përpara. Heqin këmbë për 1-2 minuta dhe të ndjekin lëvizjen e çorape, si në qoftë se ju jeni duke u përpjekur për të shkruar ato dy tetë. Pastaj 1 minutë ndiqni lëvizja ndalesa, ngjan shenjën "pafundësi" (tetë në anën e "). Ulur këmbën në dysheme dhe pjesa tjetër. Kryen 2 grupe.

Heqjen këmbët dhe krahët për të forcuar venat
Gënjeshtra në anën tuaj të majtë, u largua bërryl në dysheme. Parakrah drejtë në dysheme në frontin e gjoksit, dorën e majtë mbështet kokën. Në mbytje ngritur këmbën e djathtë dhe krahun lart, nxjerr, të marrë pozicionin e fillimit. Kryen 15 repetitions dhe drejtimin ndryshim.


Lartësi në çorape
Gënjeshtra mbi kurrizin tuaj në frontin e murit, muri uprites mollaqe dhe të heqë këmbët tuaja deri, duart rozkynte larg. Në nxjerr, ngadalë të shtrihet në çorape. Zgjatem në pikën e fundit për disa sekonda, pastaj të ulur në duart tuaja në dysheme. Perepochynte 40 sekonda. Kryen vetëm dy qasje.

Çarje
Qëndroni përballet me një mur. Ngritja armëve tuaj në nivelin e shpatullave, bëj bërryla tuaj pak dhe Rest duart kundër një mur. Ngadalë rritet në çorape, pastaj të kalojnë peshën në këmbë tuaj. Kryen ushtrim fizik për 1-2 minuta. Pushoni për 20-30 sekonda dhe të bëjë dy qasje më."Pendulum"
Qëndroni anën e djathtë për të mbështetur të qëndrueshme dhe të vënë krahun e tij të djathtë, vendosur krahun e majtë në bërryl, dore në bel. Kryen 10 swings lënë këmbë të majtë dhe 10 swings mbrapa dhe me radhë. Pushimit 30 sekonda, drejtimi ndryshim, bëni këmbë mahi të tjera. Kryen dy qasje.