Trajnimi dhe ushtrime për reduktimin e


Përdorni pasqyrim qëllim. Ajo i ndihmon atletët të arrijnë ndonjë qëllim. Mbyll sytë tuaj dhe të imagjinojmë të lumtur për të ngasin një biçikletë në park ose lehtësisht të zotëruar lloj të ri të palestër.
Kurrë nuk thonë "unë gjithmonë do të Tolstoy" apo "Unë kurrë nuk do të jetë në gjendje për të kryer këtë ushtrim." Pra, tani ju e vështirë, por ky është vetëm fillimi. Një muaj më vonë, muskujt të fortë për uljen, dhe stresi do të jepet lehtë. Neni krijuar në temën e trajnimit dhe ushtron për reduktimin.Ups lunges me këmbë
Nuk janë muskujt e mollaqe, këmbët dhe shpatullat. Vënë këmbën tuaj të drejtë në эksertyuba mesme, të trajtuar dhe shtangë dore në duart dhe të mbajë ato në nivel shpatull, duke u siguruar që ata të mbeten me pëllëmbët së bashku. Ndiqni hap la këmbë prapa dhe pak në të djathtë, pastaj bëj gjunjët. Get deri në të njëjtën kohë të hequr gjurin e majtë në nivelin e hip dhe shpejt shpjegoj krahun tuaj të djathtë lart. Ulur armët dhe të kthehet në pozicionin e fillimit. Ndryshimi anën në 30 sekonda.

Lartësi duart me эksertyubom

Ata punojnë biceps. Vënë këmbë mbi shpatullën-width të эksertyuba mesme përveç, kap trajtuar dhe shtangë dore së bashku dhe të mbajë duart mbi ijet përballë tij. Ngritja duart tuaja në nivelin e shpatullave. Ulët krahët në pozicionin e fillimit.

Stol shtyn me эksertyubom
Qëndroni në strips paraqesin duke u fokusuar në gjunjë dhe duart, vendosni dorën e djathtë mbi эksertyuba mesme. Hold trajtuar dhe эksertyuba trap me dorën tuaj të majtë, bëj bërryl në 90 gradë (shirit duhet të jenë të shtrirë pak). Heqin këmbën e djathtë në nivelin e hip. Atëhere ju lutem të krijuar dorën e majtë pas shpinës së tij, dorën e tij në këtë mënyrë duhet të shikojmë poshtë. Bëj bërryl tuaj të kthehet në pozicionin e fillimit. Ndryshimi anën në 30 sekonda.


Slide topin
Çohu, të mbajë fitball vetë, të armëve drejt. Transferimi peshën e trupit me këmbën e majtë, të kthehet në këmbë të djathtë dhe dorën e majtë në të njëjtën kohë të tërheqë në të majtë. Kthejeni këmbën e djathtë në pozicionin e fillimit dhe pastaj të kalojnë peshën në të, dhe u largua - mbajnë mbi kurrizin tuaj dhe të largohen nga topin me dorë në drejtimin e duhur. Kryen ushtrimin, të alternuara anët.

Këmbët Mahi në эksertyube
Nuk janë muskujt e mollaqe, këmbët për të zvogëluar volumin dhe biceps. Vënë këmbë mbi shpatullën-width të эksertyuba mesme larg dhe kap trajtuar dhe shtangë dore në çdo dorë. Të mbajë duart para ijet, bërryla vendosur, pëllëmbët kërkoni, përsëri drejt. Anim trupin tuaj përpara, ndërsa pala Prodhimi dhe këmbën e majtë pak përpara. Kthehu tek pozicionin e fillimit dhe të përsëritur. Ndryshojë këmbët pas 30 sekondave. Komplikojë trajnim dhe ushtrim mund të jetë, të veshur në këmbët e tyre peshën peshon 1-15 kg secila.


Nuk janë muskujt e mbrapa sipërme. Uluni në dysheme, këmbët vendosur pak në gjunjë. Shfletoj nëpër këmbë эksertyub, kap një të trajtojë në çdo dorë dhe tërheqja e tyre në nivelin e gjoksit, pëllëmbët ndërsa në kërkim poshtë. Shpërndajë dorë për dore dhe bëj bërryla tuaj në 90 gradë (parakrah drejt deri). Trajnim të plotë dhe stërvitje në të kundërt të kthehet në pozicionin e fillimit.

Shallows feetball
Nuk janë muskujt e mollaqe, këmbët dhe abs. Gënjeshtra mbi kurrizin tuaj, në mënyrë të vendosur shtrydh topin në mes të këmbëve. Tear off shpinën dhe ijet nga dyshemeja. Topi rrotullon në të majtë, duke rënë këmbën e tij të majtë poshtë. Kthehu tek pozicionin e fillimit dhe të bëni stërvitje në të djathtë. Mbani ndryshuar anën.

Trajnimi lartë intensiteti dhe ushtrime, të tilla si litar hedhur, të rritur durimin dhe rrit metabolizmin. Nëse keni probleme me venat në vend të hedhur, të bëjë squats në një ritëm të shpejtë, këmbët mahi apo "burpy." Mundohuni për të trajnuar në planin në dhomë apo në rrugë, me rotacion kardio dhe ndonjë ushtrim me intensitet të lartë - dhe ju të shpenzojnë rreth 250 kalori në 30 minuta.