Ushtrimi për të forcuar muskujt


Ushtrimin me dikë për një çift, keni shpenzuar dy herë më shumë kalori se sa zakonisht. Pra, mos ngurroni të telefononi në të dashurën e trajnimit (ose një) dhe të fillojnë klasa! Sot ne do të diskutojmë të gjitha ushtrime fizike për të forcuar muskujt.
Squats me hedh
Nuk janë muskujt e këmbëve, mollaqe, gjoks dhe shpinë. Qëndroni kundërta këmbët e partnerit tuaj - sup-width larg, armëve prirje në bërryla në anët tuaja, pëllëmbët të hapura. Partneri juaj zgjedh një top mjekësore, do ta mbajë atë në mjekër dhe bërryla prirje divorcuar mënjanë, dhe do të kryejë squats, duke dërguar topin rregullohet armëve, qëndron drejt. Duke marrë topin, ju keni për të përfunduar ulem-ups, dhe në procesin e ri hedhin - shpjegoj armëve tuaj dhe për të marrë në të njëjtën kohë. Kjo është një përsëritje. Kryen 12-15 repetitions.Ushtrimi shtyn në bilanc
Punojnë muskujt e shpatullave, mollaqe dhe këmbët. Marr në fund të kasetë dhe të heqë ato në nivelin e shpatullave, bërryla prirje këmbë, të drejtën në para. Kthehuni përsëri në partnerin. Ajo (ose ai) duhet të mbajë qendër strip, bëj gju tuaj të majtë dhe të mbajë duart në ijet, qëndrojnë pas jush. Ndërsa ju vыpryamlyaete duart mbi kokë, partnere trupin tuaj cant përpara dhe duke tërhequr kasetë poshtë, të ngritur këmbën e majtë mbrapa. Kthehu tek pozicionin e fillimit dhe të përsëritur. Kryen 12-16 repetitions (partneri juaj duhet të alternativ këmbët), atëherë vendet pominyaytesya për t'i dhënë fund qasje.


Curl diagonale
Ata punojnë biceps dhe triceps, forcimin e muskujve. Partneri juaj duhet të qëndrojë deri të drejtë, këmbët - hip-width. Ai mbledh në fund të kasetë dhe ngre ato në nivelin e kofshëve, pëllëmbët shikoni drejt, bërryla pak prirje. Ju merrni deri pas tij në mënyrë që të mbajë qendër rrip-shoku prapa në mollaqe, pëllëmbët jashtë në kërkim, fjongo shtrirë. Ndërsa ju të mbajë këtë pozicion, partneri juaj ngre armët e tij në nivelin e shpatullave, pastaj poshtë dhe të përsëritur ushtrimin. Kryen 10-12 repetitions pominyaytesya vende për të përfunduar një qasje.


Ushtrojnë Spin kundërt
Triceps punë, punon për të forcuar muskujt e mollaqe, këmbët dhe muskujt-stabilizant. Pozicioni fillestar Partner: ndërtesa - në dysheme, të armëve drejt, duart ndërruar përgjatë trupit, gjunjë janë në përputhje me fara dhe prirje, fytyra e tij duke kërkuar deri. Të qëndrojë në frontin e këmbët e një partner, të kthehemi tek ai. Vendi duart tuaja vetëm mbi atë (apo tij), gjunjë në mënyrë që gishtat pëllëmbët mirëpresim, bëj bërryla tuaj dhe gjunjë, pastaj të ulur hips tuaj mbi këmbët e partnerit tuaj sa më afër në dysheme. Shpjegoj bërryla tuaj dhe të përsëritur. Kryen 10-12 repetitions, pastaj pominyaytesya vende për t'i dhënë fund qasje.


Top Rolling
Ka muskujve-stabilizant, supet përforcohet dhe triceps muskujt. Qëndrojnë ballë për ballë me një partner në një distancë prej 2-3 hapa dhe në të njëjtën kohë të marrë një strips sjellje. Top mjekësore në dysheme, nën dorën e partnerit tuaj. Mbajnë kamera ende supet, ajo (ose ai) dërgon një top në drejtimin tuaj. Ju kapur topin dhe duke kaluar atë të partnerit. Kryen çdo ushtrim për një minutë, duke ndryshuar drejtimin e topit (lehtë, nëse ju përpiqeni për të migruar diagonalisht) dhe krahun mbështetës.


Stol Ushtrimi shtyn me shirita anësore
Punojnë mbrapa muskujt, krahun muskujt-stabilizant. Të mbajë në fund të shirit në të djathtën e tij, të marrë një pozicion mbi pllaka anësore, dora e majtë qëndron në dysheme, gju majtë - në terren, kofshën e djathtë shtrihet në anën. Partneri juaj duhet të marrë anën e kundërt të kasetë dhe të marrë sjellje majtë pasqyrë dore të jetë e mundur nga ju (shirit shtrirë). Pastaj ajo (ai) tërheq një dorë përpara, Palm poshtë. Për sa kohë që ju mbani pozicionin e fillimit, partnere la bends bërryl dhe tërheq dorën në gjoksin e tij, pastaj drejton krahun. Kryen 10-12 repetitions dhe vende pominyaytesya. Për t'i dhënë fund qasjen duart e ndryshimit dhe të bëni një tjetër 10-12 repetitions.


Lateral transferimin topin
Punojnë muskujt e barkut. Uluni të kthyer prapa me një partner, gjunjë vendosur, këmbët ngritur jashtë kat. Ndërsa mbajnë topin në nivel gjoks, nga ana e trupit në të majtë (së bashku me lëvizjen e partnerit tuaj kthen trupin në të djathtë) dhe ta dërgojnë atë (të) topin. Kthehu mbrapa në të djathtë dhe për të marrë topin nga partneri juaj. Kryen çdo ushtrim për 1 minutë (të ndryshuar drejtimin e transmetimit të topit pas 30 sekonda).