Ushtrimi për figura të ligët


Sot në këtë botim do t'ju ndihmojë të vetëm dhe vetëm ushtrim tonë të cilësisë për figura të ligët. Lexo artikullin dhe ju nuk mund të shkojnë keq!
Numri Ushtrimi 1
Përhapur gjerësisht këmbët tuaja përveç, gishtërinjtë pak e drejtuar nga jashtë. Mbledhje të thellë, lakimi një gju. Këmbët plotësisht në dysheme, këmbë drejt shtrirë në vëmendje. Jo marrjen e lart, të transferojë peshën në këmbën tjetër. Përsëriteni 8-10 herë.

Numri Ushtrimi 2
Qëndrimi i drejtë, të heqë një këmbë në anën e lart. Pastaj le atë poshtë dhe pa e prekur dyshemenë, ngre përsëri. Vëzhgoni Mahi fuqishëm, por pa jerks papritur. Përsëriteni 10-15 herë me çdo këmbë. Nëse zavalyvaeshsya, vuri dorën mbi rezistencën.Numri Ushtrimi 3
Duke bërë push-ups bazuar në ose çorape mbi gjunjët e tij dhe sa repetitions (10 deri në 20) - të vendosë për veten, në varësi të palestër e tyre fizike. Gjëja kryesore - të trupit, mollaqe dhe këmbët për të mbajtur në të njëjtën linjë.

Numri Ushtrimi 4
A lunges përpara, alternuar ndryshon këmbët. Ju lutemi vini re: këmbë që para, bie në të gjithë këmbët; dhe se pasme ngrihet në këmbët.

Numri Ushtrimi 5
Përdorni shtypni. Këmbët Zatsepys mbi bar të ulët (Shkalle, grupe) ose shtrat (në qoftë se duke bërë në shtëpi). Këmbët pak kërrusem tuaj gjunjë. Në nxjerr me forcë ngre dhe ul bust sipërme. Përsëriteni 10-15 herë për një figurë mjaft të ligët.


Numri Ushtrimi 6
Lejoni vetes një grimë fëmijëria, veçanërisht pasi shumë stërvitje "nga fëmijëria" shumë të dobishme. Duke kërcyer nga skruchyvanyyamy dhe alternuar ndryshojë këmbët pidkachayut brenda kofshët.

Numri Ushtrimi 7
Smenyay mbështetjen e këmbë, i cili në mënyrë tjetër. Ju mund të kryejnë këtë ushtrim, ndërsa në këmbë në vend ose përpara. Përsëriteni 15-20 herë.

Ushtrimi numër 8
Ngritja këmbën tuaj prirje lart, kuptoj kyçin e saj. Një tjetër dorë mori rezistencë. Prapa tij të mbajtur drejt, tip tyahnysya up - kjo do t'ju ndihmojë të gjeni figura më e tendosur.


Numri Ushtrimi 9
Drejtimin e jo vetëm i jep tendosje të shkëlqyer fizike (pothuajse të gjitha muskujt) - kjo është një antidepressant shkëlqyer. Kur drejtimin e trupit merr më shumë oksigjen dhe endorphins prodhuar në mënyrë aktive.

Numri Ushtrimi 10
Një stërvitje e mrekullueshme nëse është e nevojshme për lirimin me avull. Por sigurisht, jo vetëm për këtë, sepse muskujt e mbrapa janë shfrytëzuar, shtypi, kofshët dhe mollaqe. Ky është një ushtrim i madh për hip joints. Bëni një përpjekje të fortë goditje (për shkak të) ocherty këmbët në ajër një gjysmërreth i madh dhe këmbë të ulët në pozicionin e fillimit. Përsëriteni me këmbën tjetër. Complete 7-10 zamahov në çdo drejtim.

Numri Ushtrimi 11
Për të kryer këtë ushtrim, është e rëndësishme për të gjetur një rezistencë të përshtatshme lartësi (që ju lehtë mund të vënë atë). Vër anë të trupit dhe tyahnysya në këmbë. Përsëriteni mënyrë tjetër për një shifër më të dinjitoz.

Numri Ushtrimi 12
Obiprysya krahët e tij në gardh, mur apo pemë trungu. Ulët strehim përpara dhe poshtë si hotuyeshsya të jetë në pozitë "Swallow". Kjo nuk duhet të tjerr shumë përkulem në bel. Mbështetja këmbë vendosur pak në gju. Vëzhgoni Mahi drejtë këmbë deri. Mundohuni të hequr këmbën të lartë të mjaftueshme - në mënyrë që gishtin ishte në (ose më sipër) të udhëheqjes suaj. Complete parë një 15 herë, pastaj 15 herë këmbën tjetër.