Ushtrimi për të forcuar trupin


Shpinë, hips dhe të forcuar muskujt e thellë tërthor barkut - se procedurat kanë nevojë sot për trupin. Z. V .. Për të ushtruar: ulen në mat, këmbët prirje në gjunjë, këmbët hip-width. Në nxjerr, duke tërhequr dhe shtrihen në stomak mbrapa, rruazë nga rruazë opuskaytesya ndaj shtetit, por mund të mbajë stomaku i tij kapur dhe nuk shfaqet lëkundjen. Thith, nxjerr dhe ngjiten në. n. A 4 herë. Mundësia e komplikuar. Duke rënë poshtë nga tym shpjegoj këmbën, duke tërhequr atë nga hip në shputë. Për frymëzim bëj përsëri. Ndiqni pjesën e dytë. 6 reps. Flisni për një ushtrim të veçantë për të forcuar trupin!


Mos tendosje qafën dhe supet, mbani ato në mënyrë të barabartë, nuk përkthehet përpara. Forcimi muskujt tërthor barkut, zhvillim hip. Dhe z. Shtrirë në shpinë të tij, stomaku u tërhoq në, krahët përgjatë trupit, këmbët nderura në gjunjë. Heqin drejtë këmbë për të "njëqind" dhe rrotullohen atë në hip përbashkët, si në qoftë se duke tërhequr një rreth mbi gju tavan. Në këmbë priza nxjerr në anën, kthehet në frymëzim për të. 8 herë në një drejtim, pastaj një tjetër 8 herë. Kryen këmbën tjetër. Taz të zhvillojë punimet të vërtetë vetëm këmbë.


Forcimi dhe rectus abdominis tërthor muskujve. Z. I.:. Shtrirë në shpinë të tij, stomak u tërhoq në. Në nxjerr, bëj këmbën e djathtë për të "njëqind" (paralelisht këmbën në dysheme, hip pingul me të). 8 Bëni Crunch (byk ngrihet në gjunjë). Në zgjatem fundit në krye dhe të ndjekë në frymëzim 5 lëvizjet duart pëllëmbët poshtë, dhe të nxjerr - 5 lëvizjet duart pëllëmbët lart. Përsëriteni 8-10 herë. Lëvizjet e duarve janë aktive, me një rrahin tensionit të vogël si tassels në ujë. Kthehu mbrapa në dhe. n. Përsëriteni me këmbën tjetër. Kur heqjen, mbani kokën në duart e tij sikur të tërheqë atë. Shmangni lëkundjen dhe tension në qafë dhe jakë zonë.


Forcimi muskujt e barkut zhdrejtë, shpinë, mushkëritë trajnim. Z. I.:. Ulur. Në frymë, nuk gjarpërues la si tapash - si "vhvynchuyuchys" maja e qiellit, nxjerr kthehemi. Përsëriteni 4-5 herë. A ushtrojnë 4-5 herë. Taz të mbajë e vërtetë, stomak u tërhoq në. Drag tip UP. Forcimi dhe shtrihen muskujt këmbë. Z. I.:. Shtrirë në anën e tij, një krah nën krye të vet, tjetri në frontin e tij, u larguan stomak. Për terhiq frymëzim nga qendra e tip të lart dhe poshtë këmbët. Në nxjerr, të heqë këmbën tuaj dhe të tërheqë atë, duke vazhduar për të tërhequr këmbët. Për frymëzim të ulët. Përsëriteni 10-12 herë. Kthehu mbrapa dhe të bëjë këmbën tjetër dhe trupin. Taz palëvizshëm, duke lëvizur vetëm këmbët e tij. Forcon shpinën, të përshtatur sjellje tuaj.


B. Seksioni Nëpërmjet këtij ushtrimi:. Shtrirë në barkun e tij, vendosur armëve (sup dhe krah të formojnë një kënd të drejtë), stomak u tërhoq në, kokë-më mbështetje. Thith dhe nxjerr frymë butësisht tërheq buzë të ulët të blades shpatullën poshtë dhe drejt qendrës, drejt e pasme, kreu në të njëjtën kohë tërheq përpara. Në frymë, të kthehet në dhe. n. Përsëriteni 10 herë. Për Trupin frymëzim Ngrini supet off dysheme, sikur shtyjnë duart, me përpjekjet e muskujve mesme mbrapa - pa tension pa probleme. Në Shkoni nxjerr. Drag tip përpara. 10 repetitions. A ushtrim të butë, effortlessly, sikur që shtrihen nga brenda - si një breshkë crawls nga shell. Feel thellë mbrapa muskujt, forcën dhe zgjatjen e shpinë.


Forcon muskujt e mollaqe dhe pasme të kofshët. B. Seksioni. Same. Në nxjerr, të heqë kokën tuaj dhe gjoks, këmbën tërheqja. Në nxjerr, të heqë dhe thith alternuar zhyt këmbët. Run 8 herë secila. Pastaj ngre këmbët tuaja së bashku, edhe 8 herë. Vendos këmbët tuaja të ulëta, por të tërhequr. A nuk e përkul në bel. Forcuar muskujt e barkut tuaj, armëve, këmbët nëpër këtë ushtrim. Z. I.:. Gjunjëzim. Duart rrëshqitje pak përpara, tas pak më e ulët në trupin e formuar linjë të sheshtë. Ne qëndrojmë 5 ciklet e frymëmarrjes (thith-nxjerr). Mundësia e komplikuar. Qëndroni në duart dhe këmbët, këmbët drejt, 5 cikle të frymëmarrjes. Pesha e trupit në mënyrë të barabartë në mes të armëve dhe këmbët, mbani drejt shpinën, tërheq barkun tuaj në shpinë nuk prohynaytesya.