Ushtrimi trajtuar depresionin


Ju nuk fle? Zgjoheni të lodhur? Humbur gëzimin e jetës? Pastaj mend herën e fundit që ju të angazhuar në të paktën disa stërvitje. Formë të mirë fizike do t'ju japë një ndjenjë të gjallëri dhe freski për të gjithë ditën. Përfitimet e ushtrimit të vërtetë i madh. Me anë të veprimit të saj sportive ngjashme tek veprimi i antidepresantëve. Prandaj, nuk është një lajm i mirë, stërvitje të trajtuar depresionin.
Çdo aktivitet fizik rrit nivelin e serotoninës, e cila ndikon pozitivisht në disponimin e personit. Pra tren çdo ditë në ajër të pastër, dhe pastaj pagjumësi, frika dhe trishtim të shkojnë larg. Ecje normale ndihmon në zvogëlimin e stresit, dhe për të reduktuar simptomat e depresionit.


Ndoshta sport në imagjinatën tuaj është rritja në 6 të mëngjesit, drejtuar rraskapitëse, shufra tërhequr, ushtrime të rënda forcë. Stop dhe hedhin jashtë e kokës sime të gjitha stereotipet. Në të vërtetë ushtrojnë kalorive djegur, por më e vlefshme është një reboot kompleks i tërë trupi. Ushtrim të drejta të plota të rregulluar oreksin, për të përmirësuar disponimin, normalizimin fle (në njerëzit me një mënyrë jetese i ulur dhe i shqetësuar ndërprerë gjumë). Dhe me të vërtetë e bukur, qëndrim krejtësisht të ndryshuar për trupin e vet, sigurisht, më të mirë. Ju do të duan dhe krenohet vetë trupin e saj të bukur të arsyeshme.


Nëse ju filloni të angazhohen në aktivitet fizik sot, atëherë në të ardhmen e afërt do të vini re se dëshirë obsesive për ta vazhdimisht snacking mjaft e dobët. Sigurisht, trupi do të plotësoj kërkesën për energji, por në përgjithësi, sportive zvogëlon dëshirën për të ngrënë shumë dhe shpesh, nëpërmjet prodhimit të leptin suppresses oreksin. Gjithashtu vlen të përmendet është se sporti ndihmon trupin të përballuar me sheqerna.
Ju merrni rezultate të prekshme vetëm nëse e ushtrojnë një pjesë integrale e jetës së tyre. Ushqim të dobishme së bashku me sport të shëruar trupin tuaj, lehtësimin e depresionit dhe të bëjnë trupin tuaj të bukur.


Cili sport për të zgjedhur?
Specialistët kryer një studim dhe arriti në përfundimin se aktiviteti aerobic më efektive në luftën kundër yndyrë të tepërt në bark dhe bel. Ekspertët krahasuar efektin e fuqisë dhe loadings aerobe dhe kombinimet e tyre. Dhe puna e tyre ka treguar se aktiviteti i aerobic duhet të bëhet jo me përpjekje të mëdha si në trajnim forcë, dhe për një kohë më të gjatë. Ushtrim aerobic duhet të jetë një minimum prej 40 minuta. Vetëm në këtë rast do të përfitojnë të gjithë trupin, dhe vetëm pastaj do të digjen yndyrë të tepërt. Dhe norma impuls duhet të jetë e mesme, jo më të ulët dhe jo më të lartë (në lidhje me këtë në një tjetër artikull).

Ushtrim aerobic duhet të jetë e intensitetit të mesëm. Rastësisht montim çdo lloj të ushtrimit aerobic: ecje të shpejtë, vrapim, vallëzim, biking, patina patina, gjimnastikë dhe çdo gjë që ju pëlqen, zgjedhja është me të vërtetë e madhe.

Vendi më i rrezikshëm e yndyrë në bark. Prania e yndyrës në këtë zonë mund të shkaktojë zhvillimin e diabetit, sëmundje kardiovaskulare dhe madje edhe disa lloje kanceresh. Cilësia - një trajtim të lirë dhe parandalimin e shumë sëmundjeve.
Gjithashtu, eksperimente të reja kanë treguar nivele të ulëta të niveleve aktivitet aerobic tryhlitsyrydiv, i cili mbron njerëzit nga sëmundje të ndryshme. Sport vërtet shëron.

Në mënyrë që do të jetë plani të bukur dhe të shëndetshme aktivitetin tuaj aerobic përditshme. Nëse koha nuk është e mjaftueshme vallëzimi. Dancing jo vetëm të ju jap një figurë të mirë, por një humor të madh.