Palestër ushtrime për trupin dhe muskujt


Paradoksi kryesor i palestër është se shumica e ushtrime konvencionale të zhvilluara nga njerëzit që kujdesen më për sigurinë se sa për rezultatet e para. Dhe një shumë e lëvizjes, e vërtetë në drejtim të trajnerëve të cilët në jetë janë të kota. Dhe të gjithë ata që në çdo stërvitje të vetme klasik përpunuar, zakonisht një muskul i madh. Ndërsa në lëvizjet normale të përfshira dy fibrave mëdha dhe të vogla të muskujve. Mos harroni: shtrirë shumë larg për diçka, dhe të nesërmen në mëngjes dhimbje gjysma e trupit. Dhe edhe në qoftë se rasti u parapri nga vizita të rregullta në palestër, dhimbja nuk mund të shmanget, shumica e muskujve është thjesht papërgatitur. Le të flasim për ushtrimin efektiv palestër për trupin dhe muskujt.


Rastësisht, trajnimi i parë funksional të përdorura nga rehabilitimin mjekësor për të rivendosur veprimtarinë motorike e pacientëve pas lëndimit të rëndë. Pak më vonë e miratoi përvojën e trajnerëve mjekë palestër. Nuk është sekret: puna më e muskujve, aq më shumë energji se ata konsumojnë, dhe kështu yndyrë është më e shpejtë. Për shembull, një orë e gjimnastikë djeg rreth 520 kalori, dhe trajnimi funksionale do të ju bëjë pjesë me 600-800 kalori - përveç nëse, natyrisht, nuk e lejojnë veten sachkuvaty. Çuditërisht, se një lloj i ri i trajnimit tani gjithnjë e më shumë duket si "menu palestër". Në lidhje me ushtrimet e jetës jo vetëm të lejojë që të djeg më shumë kalori se sa sulmet nauseam ad-ngritje e biceps, por sistemi të trajnuar mirë kardiovaskulare, zhvillimin e bilancit, koordinim dhe durimin. Përveç trajnimit funksionale nuk ka nevojë për trajnerë të shtrenjta dhe fushave të pajisura posaçërisht, ata mund të bëjnë mjaft mirë në shtëpi. E vetmja gjë që dhemb - të marrë nga wardrobes ose një divan nuk është çifti më e vështirë e shtangë dore. Vetëm mos harroni se përveç trajnimit të ushqyerit dhe shërim më të rëndësishme të periudhës - një gjumë të shëndetshëm çlodhës.


Përpjekjet top
Qëndroni drejt, këmbët shpatull width vendosni kofshët dhe bëj gjunjët. Në duart marrë topin Dodger (medbol). Në qoftë se ajo nuk është e dobishme dhe një jastëk të vogël, mbushur me herbs ose stilolaps, apo topin shfry pak. Në çdo rast, gjatë ushtrimit duhet të ndihet rezistencë. Në duarve të portierit heqë medbol lart. Me gjithë forcën e tij ai goditi kat. Përsëriteni të paktën 20 herë. Gjatë ekzekutimit të përpiqen për të mbajtur shpinën drejt, jo rrumbullakosura.

"Cliffhanger"

Qëndroni në të katër këmbët. Transferimi peshën e trupit në duart tuaja dhe të heqë gjunjët off dysheme. Çorape e pushimit në dysheme. Rishpërndan peshë në duart dhe këmbët. Hapi la këmbë përpara, Bending gju tuaj duke ekspozuar dorën e djathtë. Mbajtur gishtërinjtë dhe gjunjë ishin në përputhje dhe të përqendruar rreptësisht përpara. Pastaj merr një këmbë të drejtë hap. Mbajë tij mbrapa saktësisht, nuk e le supet ose blades sup të rritet fuqishëm. Complete si 28 metra. Pastaj e njëjta distancë kapërcejnë mbledhje. Përsëriteni tri herë.


"Raznonozhka"
Qëndroni drejt, këmbët së bashku. Hap përpara me këmbën e djathtë dhe, lakimi gjunjët e tij, opuskaytesya poshtë deri në kofshën e këmbës së djathtë nuk është paralel me dysheme. Kërcejnë Sharp shpejt të ndryshojë këmbët dhe pryzemlyaytesya në një mbledhje të thellë - tani mbështetjen e këmbë është lënë. Për ta bërë më të lehtë për të ruajtur ekuilibrin përfshirë veprën e duarve të tij. Kryen çdo ushtrim për 20 sekonda. Ju mund të plotësuar atë me "Run theksin."

"Plank" me alternuar ndryshim duart
Qëndroni në të katër këmbët. Merrni një të përbëjë "bar", vuri duart në mënyrë që wrists ishin rreptësisht nën supet, këmbët mënjanë mbrapa, këmbët në gjerësinë e pelvisit. Fileto mishi nuk duhet të "bien përmes". Bending bërryla tuaj, vendin parakrah majtë në dysheme. Expand pëllëmbë pingul në dysheme. Pastaj në parakrah duhur dysheme, duke mos harruar për të zgjeruar palme mënjanë dhe të përqëndrohet në marrjen e bërryla. Dhe menjëherë, pa vonesë, uprites pëllëmbën e dorës së tij të majtë në dysheme, duke ngritur trupin. Pastaj vendin dorën tuaj të djathtë dhe të kthehet në pozicionin e fillimit - pozicionin "bar". Lëviz dhe të shkojnë deri 20 herë, çdo herë duke mos harruar të ndryshojë duart, të cilat fillojnë të rritet dhe të bjerë në muskujt e të dyja duart përsosur në mënyrë të barabartë. Dhe duke u siguruar shpinën ishte e qetë.


Përsëri i fortë
Shtrihen në barkun tuaj. Heqin armëve drejt mbi dysheme (pëllëmbët të kthyera në rënie) çorape shtrirje dhe këmbët larg nga ju. Jo mosdhënien këmbët dhe pa shikuar lart, bëj bërryla tuaj dhe të tërheqë blades tuaj shpatullën në shpinë. Përsëriteni ushtrimin 10 herë. Pa pauzë, të bëjë dy shtytje-ups në dysheme. Duke vënë këmbën tuaj të majtë në të djathtë, të lëvizur peshë në dorën e majtë dhe të kthehet anash për dysheme. Trupin gjarpërues, ulur krahun tuaj të djathtë poshtë. Trupi Sharp shpjegoj, duke arritur në të djathtë të tij deri. Përsëriteni 10 herë, pastaj perekyntesya dhe ndiqni gjarpërues duke u fokusuar në të djathtë.


Patinazhi kërcejnë
Një nga ushtrimet më të mira për të ndërtuar mollaqe bukur. Paramendoni se ju jeni në punë rutine në Pallatin Ice. Qëndroni në këmbë tuaj të majtë, lëvizin peshën e saj trupore. Anim trupin tuaj përpara, dorën e djathtë, shtrihet në dysheme. Tërhiqe këmbën e djathtë prapa, dhe dorën e majtë pas shpinës së tij për të mbajtur ekuilibrin. Hedhur këmbët të ndryshojë dhe të armëve. Përsëriteni ushtrimin 30 herë.