Stërvitje e përditshme për figurën


Nëse ju keni të paktën 10 minuta falas në ditë - ju jeni grua e lumtur. Për shkak se kjo kohë është e mjaftueshme për të gjetur një figurë ëndërr. Stërvitje çdo ditë për formë - kjo është ajo që ju duhet.
Nëse ju nuk jeni një tifoz i lëvizjeve energjike, ajo nuk duhet të pengojë luftën e përjetshme për figurën e përsosur. Provoni për veten tuaj gamën tonë të ushtrimit të përditshme, dhe ju do të kuptoni pse joga janë të pakta. Vëzhgoni lëvizjen, alternuara këmbët. Zatrymuysya në çdo paraqesin për 5-10 frymëmarrje. Përsëri, të shkojnë nëpër kompleks, por të reduktojë numrin e breaths tjera. Pas një pushimi të shkurtër të përsëritur të gjithë stërvitje të përditshme me një vonesë prej 10 breaths.

Ngritja theksin pozicionin shtrirë, atëherë heqë legen dhe të shtyjë këmbët tuaja në dysheme. Trupi dhe duart duhet të jenë në një vijë, kur shihet nga pala. Heqin drejt lart, të mbajë goditje për të tërhequr në vetvete - imagjinoni se këmbë qëndron në mur. Duke qenë në pozitë "qen surrat poshtë", Ulët këmbë dhe zhvendosjen qendra e gravitetit përpara, tërheq gjunjët në anën e jashtme. Të bëjë gjithçka ngadalë, kontrollon procesin. Për të komplikuar stërvitje të përditshme, bëj bërryla tuaj dhe të përpiqen për të heq këmbën tjetër në dysheme.

Merre dispozita "qen surrat poshtë" dhe ngadalë ul këmbën e tij duke tërhequr rrumbullakosjeve shpinë dhe stomak. Jo ndalimin, të mbajë në gjunjë përpara ballit. Bërë vonesat stërvitje sock si zapravskaya balerinë. Palosje mjekër tuaj në gjoksin tuaj për të zgjas mbrapa fortë sipërme. Ngritja në pozitë "qen surrat poshtë", Tani ulur këmbën e majtë dhe vendos këmbën tënde në mes të duarve tuaja. Heqin shuplakat tuaja në dysheme dhe të heqë trupit, këmbën e majtë, ndërsa straightening. Një tjetër, nga gishtin për të tërhequr mbi, të përpiqen të mbajnë paralele në dysheme. Në të njëjtën kohë, trupi tilts përpara dhe të marrin armët me duart e palosur.

Ky kompleks i ushtrimeve të lehtë të përshtaten në mëngjes tuaj. Për shkak se ajo mund të bëhet në shtëpi dhe të shpenzojnë ndërsa tre më shumë kalori se sa shëtitore clockwise në mesin e trajnerëve. Në afat të ju dhënë të gjithë një minutë dhe keni nevojë për të përsëritur të gjithë përsëri dy herë më shumë. Keep up workouts 2-3 herë në javë - dhe një muaj më vonë ju do të jetë në gjendje të përsosur. Stand up drejt, këmbët gjerësi shpatullave larg, Stretch armëve tuaj për palët. Ngritja gju tuaj të drejtë aq i lartë sa të jetë e mundur dhe për të sjellë krahun e majtë përpara. Kthehu tek pozicionin e fillimit dhe të përsëritur lëvizjen me këmbën e majtë dhe të djathtë. Kryen çdo ushtrim për një minutë, me rotacion këmbët dhe duke u përpjekur për të bërë numrin maksimal të repetitions.

Mos harroni gjithashtu se një "theks hedhjen" për figura? Qëndroni në këtë pozicion. Të mbajë këmbët tuaja së bashku, të heqë këmbët tuaja off dysheme dhe për të shkuar ata të hidhen dy këmbë të djathtë. Hidhen këndshëm në pozicionin e fillimit dhe të përsëritur lëvizjen, por e majta. Mbani hedhur nga njëra anë në tjetrën për një minutë. Stand up drejtë, këmbë së bashku, gishtërinjtë jashtë, duart mbi ijet, këmbët e përkulura. Shko, vetëm të kërcejnë repetitions. Pra, 20 herë. Tani vënë këmbët tuaja shumë më të gjerë se sa supet, gishtërinjtë jashtë. Shko, të mbajë këmbët tuaja në gjerësi burim. Pra, 20 herë. Qasje të diplomuar, të alternuara kërcejnë me një raft të ngushtë dhe të kërcejnë të gjerë me bar. A 20 repetitions. Duke shfryrë akoma? Pastaj përsëri të fillojë stërvitje në pozicionin e ndaluar shtrirë. Brushes gjerësi shpatullave larg, këmbët drejt, këmbët së bashku, bark të shtrënguar. Ngrini dorën tuaj të majtë nga dyshemeja dhe u bashkua me atë të djathtë. Kthehu tek pozicionin e fillimit dhe u bashkua me dorën e djathtë në të majtë. Mbani duke punuar duart tuaja për një minutë pa u ndalur.

Kush tha se këmbë e mirë - arma kryesore femër? Në trupin tonë vend jo më pak të shquar. Ky kompleks do t'ju ofrojë tërhequr parakrah. Vëzhgoni atë dy herë në javë. Çdo ushtrim përfshin një qasje 2-3. Merrni shtangë dore, të qëndrojë deri të drejtë, këmbët gjerësi shpatullave larg. Ngritja armëve tuaj përpara pak prirje në mënyrë që ata të formuar një ahu V. Thumbs lart. Ngritja shtangë dore në nivel shpatull, të ngrirë për një të dytë, pastaj duart ngadalë më të ulët, duke u kthyer në pozicionin e fillimit. A 12-15 repetitions. Stand up drejt, këmbët pak prirje. Ngritja shtangë dore për shpatullat tuaja, shuplakat vendosjen me njëri-tjetrin. Predha shtrydh, nuk caving në prapa. Qëndroni pauzë dytë dhe i ngadalshëm, duke kaluar të paktën 3 sekonda, armët më të ulët në pozicionin e fillimit. Përsëriteni 6-8 herë. Merrni shtangë dore dhe për të marrë një pozicion ndalesë të prirur në qoftë se si shkoi derdhet disa qindra herë. Duhet vënë predha paralel me njëri-tjetrin, duart në gjerësi shpatullave ose pak më të gjerë. Trupi me këmbët të formojnë një linjë të vetme. U largua nga njëra anë, tërheq trap për rripin tjetër. Kthehu tek pozicionin e fillimit dhe të përsëritur 6-8 herë, me rotacion armëve.